Artikel top billede

Luften er taget ud af Gamestop-aktien: Falder med over 80 procent

Efter en gruppe Reddit-brugere fik den skrantende Gamestop-aktie tvunget i vejret er aktien igen ved at ramme et niveau fra før opturen. Prisen faldt med over 80 procent på en enkelt dag.

Luften er igen taget ud af aktiekursen på Gamestop, der ellers var sendt til vejrs efter en gruppe Reddit-brugere fik handlet den voldsomt op.

I et forsøg på at presse hedgefonde, der har satset på kursfald ved at shortende Gamestop-aktien, havde en gruppe Reddit-brugere købt aktien i stor stil.

Det fik det helt op i en værdi på 483 dollar per aktie. Men opturen ser ud til at være ovre for den skrantene spil-butik.

Ifølge mediet The Verge er prisen på aktien faldet med over 80 procent og er landet på omkring 90 dollar.

Læs mere her: Skrantende GameStop-aktie er sendt på himmelflugt af vrede Reddit-brugere

Uroen omrking Gamestop-aktien har endda fået USA's nytiltrådte finansminister Janet Yellen til at overveje mere regulering for aktiehandel, skriver Reuters.

Det er dog usikkert, om Yellen plalægger konkrete tiltag, der skal forhindre tiltag, som det vi så fra Reddit-brugerne.

Læs også: Brugerne vælter ind hos danskstiftet investerings-app efter Gamestop-drama i USA: Har akut brug for at hyre flere hundrede udviklere i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere