Artikel top billede

Luften er taget ud af Gamestop-aktien: Falder med over 80 procent

Efter en gruppe Reddit-brugere fik den skrantende Gamestop-aktie tvunget i vejret er aktien igen ved at ramme et niveau fra før opturen. Prisen faldt med over 80 procent på en enkelt dag.

Luften er igen taget ud af aktiekursen på Gamestop, der ellers var sendt til vejrs efter en gruppe Reddit-brugere fik handlet den voldsomt op.

I et forsøg på at presse hedgefonde, der har satset på kursfald ved at shortende Gamestop-aktien, havde en gruppe Reddit-brugere købt aktien i stor stil.

Det fik det helt op i en værdi på 483 dollar per aktie. Men opturen ser ud til at være ovre for den skrantene spil-butik.

Ifølge mediet The Verge er prisen på aktien faldet med over 80 procent og er landet på omkring 90 dollar.

Læs mere her: Skrantende GameStop-aktie er sendt på himmelflugt af vrede Reddit-brugere

Uroen omrking Gamestop-aktien har endda fået USA's nytiltrådte finansminister Janet Yellen til at overveje mere regulering for aktiehandel, skriver Reuters.

Det er dog usikkert, om Yellen plalægger konkrete tiltag, der skal forhindre tiltag, som det vi så fra Reddit-brugerne.

Læs også: Brugerne vælter ind hos danskstiftet investerings-app efter Gamestop-drama i USA: Har akut brug for at hyre flere hundrede udviklere i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere