Artikel top billede

Luften er taget ud af Gamestop-aktien: Falder med over 80 procent

Efter en gruppe Reddit-brugere fik den skrantende Gamestop-aktie tvunget i vejret er aktien igen ved at ramme et niveau fra før opturen. Prisen faldt med over 80 procent på en enkelt dag.

Luften er igen taget ud af aktiekursen på Gamestop, der ellers var sendt til vejrs efter en gruppe Reddit-brugere fik handlet den voldsomt op.

I et forsøg på at presse hedgefonde, der har satset på kursfald ved at shortende Gamestop-aktien, havde en gruppe Reddit-brugere købt aktien i stor stil.

Det fik det helt op i en værdi på 483 dollar per aktie. Men opturen ser ud til at være ovre for den skrantene spil-butik.

Ifølge mediet The Verge er prisen på aktien faldet med over 80 procent og er landet på omkring 90 dollar.

Læs mere her: Skrantende GameStop-aktie er sendt på himmelflugt af vrede Reddit-brugere

Uroen omrking Gamestop-aktien har endda fået USA's nytiltrådte finansminister Janet Yellen til at overveje mere regulering for aktiehandel, skriver Reuters.

Det er dog usikkert, om Yellen plalægger konkrete tiltag, der skal forhindre tiltag, som det vi så fra Reddit-brugerne.

Læs også: Brugerne vælter ind hos danskstiftet investerings-app efter Gamestop-drama i USA: Har akut brug for at hyre flere hundrede udviklere i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere