Artikel top billede

Pleos Jeppe Rindom: Vi regner med at blive unicorn inden for et år eller to

Den danske fintech-virksomhed Pleo tror på, at selskabet kan opnå status som ‘unicorn’ inden for et par år. Selskabet venter en fordobling af forretningen i år.

Den danske fintech-virksomhed Pleo regner med en fordobling af forretningen i år og har så meget fremgang, at selskabet regner det for realistisk, at det kan blive den syvende danske ‘unicorn’ inden for et par år.

Det fortæller medstifter og direktør i Pleo, Jeppe Rindom, til Børsen.

“Vi regner med at være en unicorn inden for de næste et til to år,” siger han til avisen.

‘Unicorn’ er betegnelsen for iværksætter-virksomheder, der har en markedsværdi på mere end en milliard dollar.

Den status har seks danske tech-selskaber opnået, nemlig Zendesk, Unity, Tradeshift, Just-Eat, Sitecore og Chainanalysis.

Det ligger i følge i avisen, at Pleo vil gennemføre en kapitalfunde i 2021.

Ved seneste kapitalfunde i 2019 blev selskabets værdi fastlagt til to miliarder kroner, og Jeppe Rindom peger på, at selskabets værdi er steget ‘betragteligt’ siden da.

Du kan læse om denne seneste kapitalrunde her: Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"

Læs også:

Har ansat 60 medarbejdere siden nytår: ”Ideen opstod 100 procent, fordi vi selv manglede det her produkt”

Dansk it-topchef smittet med corona: Sådan har Jeppe Rindoms 10 dage med den frygtede sygdom været

It-branchens himmelstormere: Så meget er værdien af de mest succesfulde danske it-virksomheder vokset på et år - se listen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere