Artikel top billede

(Foto: Pleo)

Pleos Jeppe Rindom: Vi regner med at blive unicorn inden for et år eller to

Den danske fintech-virksomhed Pleo tror på, at selskabet kan opnå status som ‘unicorn’ inden for et par år. Selskabet venter en fordobling af forretningen i år.

Den danske fintech-virksomhed Pleo regner med en fordobling af forretningen i år og har så meget fremgang, at selskabet regner det for realistisk, at det kan blive den syvende danske ‘unicorn’ inden for et par år.

Det fortæller medstifter og direktør i Pleo, Jeppe Rindom, til Børsen.

“Vi regner med at være en unicorn inden for de næste et til to år,” siger han til avisen.

‘Unicorn’ er betegnelsen for iværksætter-virksomheder, der har en markedsværdi på mere end en milliard dollar.

Den status har seks danske tech-selskaber opnået, nemlig Zendesk, Unity, Tradeshift, Just-Eat, Sitecore og Chainanalysis.

Det ligger i følge i avisen, at Pleo vil gennemføre en kapitalfunde i 2021.

Ved seneste kapitalfunde i 2019 blev selskabets værdi fastlagt til to miliarder kroner, og Jeppe Rindom peger på, at selskabets værdi er steget ‘betragteligt’ siden da.

Du kan læse om denne seneste kapitalrunde her: Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"

Læs også:

Har ansat 60 medarbejdere siden nytår: ”Ideen opstod 100 procent, fordi vi selv manglede det her produkt”

Dansk it-topchef smittet med corona: Sådan har Jeppe Rindoms 10 dage med den frygtede sygdom været

It-branchens himmelstormere: Så meget er værdien af de mest succesfulde danske it-virksomheder vokset på et år - se listen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere