Artikel top billede

(Foto: Pleo)

Pleos Jeppe Rindom: Vi regner med at blive unicorn inden for et år eller to

Den danske fintech-virksomhed Pleo tror på, at selskabet kan opnå status som ‘unicorn’ inden for et par år. Selskabet venter en fordobling af forretningen i år.

Den danske fintech-virksomhed Pleo regner med en fordobling af forretningen i år og har så meget fremgang, at selskabet regner det for realistisk, at det kan blive den syvende danske ‘unicorn’ inden for et par år.

Det fortæller medstifter og direktør i Pleo, Jeppe Rindom, til Børsen.

“Vi regner med at være en unicorn inden for de næste et til to år,” siger han til avisen.

‘Unicorn’ er betegnelsen for iværksætter-virksomheder, der har en markedsværdi på mere end en milliard dollar.

Den status har seks danske tech-selskaber opnået, nemlig Zendesk, Unity, Tradeshift, Just-Eat, Sitecore og Chainanalysis.

Det ligger i følge i avisen, at Pleo vil gennemføre en kapitalfunde i 2021.

Ved seneste kapitalfunde i 2019 blev selskabets værdi fastlagt til to miliarder kroner, og Jeppe Rindom peger på, at selskabets værdi er steget ‘betragteligt’ siden da.

Du kan læse om denne seneste kapitalrunde her: Danske Pleo lander rekordinvestering på 375 millioner kroner: "Jeg synes næsten, at vi har vænnet os til det"

Læs også:

Har ansat 60 medarbejdere siden nytår: ”Ideen opstod 100 procent, fordi vi selv manglede det her produkt”

Dansk it-topchef smittet med corona: Sådan har Jeppe Rindoms 10 dage med den frygtede sygdom været

It-branchens himmelstormere: Så meget er værdien af de mest succesfulde danske it-virksomheder vokset på et år - se listen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere