Artikel top billede

Morten Bilgrav Mathiasen, CIO, it-direktør og medlem af koncernledelsen hos Norlys. (Foto: LASSE HYLDAGER / LASSE HYLDAGER)

Norlys skyder gang i årelangt Dynamics 365-projekt til tocifret millionbeløb: Få indblik i Norlys' store OneERP-projekt

Interview: Startskuddet har lydt på Norlys' omfangsrige og millionstore Microsoft Dynamics 365-projekt. Over de næste år skal SE's og Eniigs gamle ERP-platforme rives ned og erstattes med den nye platform. Her giver Norlys CIO, Morten Bilgrav Mathiasen, et unik indblik i det store projekt.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Unit indblik i Norlys' store Microsoft Dynamics 365-projekt
  • Derfor valgte Norlys Dynamics 365
  • Sådan vil Norlys sætte den nye løsning op
  • Disse gevinster forventer Norlys' CIO at kunne høste med den nye ERP-platform
1.100
5:30 min
Norlys, der består af de fusionerede energi- og fiberselskaber Eniig og SE, har i fredags underskrevet en ny Dynamics 365-aftale med leverandøren Scales, der er ejet af NNIT.

Den dugfriske kontrakt markerer samtidig startskuddet for, at Norlys nu for alvor sætter gang i en overgang til Microsoft Dynamics 365, der skal konsolidere de to tidligere selskabers ERP-landskaber til en samlet ERP-platform.

Læs mere om aftalen her: Scales og NNIT indgår kæmpe Dynamics 365-aftale med Norlys: "Nu føler vi os klar til at tænde for implementeringsprojektet"

Her fortæller Morten Bilgrav Mathiasen, CIO, it-direktør og medlem af koncernledelsen hos Norlys, Computerworld om det centrale og afgørende ERP-projekt.

Et projekt, der kommer til at løbe i et par år og koste et større tocifret millionbeløb.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter