It-konsulenten Thomas fra Helsingør kan programmere sig til præmie på 3,1 millioner kroner: “Det er min passion at arbejde med neurale netværk"

Thomas Petersen, der er selvstændig it-konsulent fra Helsingør, har kvalificeret sig til finalen i Pandemic Response Challenge, hvor kunstig intelligens skal anvendes til at reducere smittespredningen. Konkurrencen har en hovedpræmie på 3,1 millioner kroner.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Bliv klogere på den konkurrencen, hvor Thomas Petersen har mulighed for at score en milliongevinst
  • Få historien om, hvorfor den danske it-konsulent valgte at deltage
  • Få hans egen vurdering af sine vinderchancer
772
4 min
En potentiel gevinst på 3.100.000

Det var en af de ting, som var med til at lokke danske Thomas Petersen til at deltage i en stor global konkurrence, der skal bidrage til at mindske smittespredningen under pandemien.


Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan rammer krisen virksomheder, medarbejdere og support
Alle ved, at COVID-19 har haft store konsekvenser for virksomheder, indkøbsmønstre og medarbejdere – men præcis hvilke? Seneste indblik fra Zendesk Benchmark kortlægger udvalgte effekter af pandemien på tværs af 23.000 virksomheder verden over.