Artikel top billede

Streaming: Biometri, overvågning, koder og kryptering

Den helt nye Netflix-serie Spionhåndværk stiller skarpt på, hvilken rolle high-tech, sex, gift og dirty tricks spiller i skyggekrigen mellem verdens nationer.

”Do you expect me to talk?”

“No, Mr. Bond. I expect you to die!”

Verdens vel nok mest berømte spion klarede i sidste ende Auric Goldfinger og hans kumpaner med list, stil og en dry martini. Derimod er virkelighedens spionhåndværk mindre kulørt og kaster langt færre sjusser af sig.

Men det er stadig dybt interessant og emnet for en serie af korte dokumentarfilm på Netflix under titlen Spionhåndværk eller originaltitlen Spycraft.

Hver af seriens afsnit har et hovedtema. Blandt andet rekruttering af spioner og hvordan man anvender – og har anvendt – kommunikation i de hemmelige tjenester.

Et andet tema er, hvordan sex kan spille en hovedrolle i ikke blot James Bond-film, men også i virkelige operationer. Eksempelvis som et effektivt middel til enten at lokke nye rekrutter indenfor – eller til at få en klemme på personer, der kan være nyttigt at have en klemme på.

Men serien kommer også omkring koder og kryptering, specialstyrker, gift og den rolle, moderne teknologi og IT spiller i den evige skyggekrig mellem nationer, hemmelige tjenester og alt midt i mellem.

Spionhåndværk omfatter otte episoder, hver af 30-40 minutters varighed.

Titel: Spionhåndværk. Kan streames på Netflix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere