Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Microsoft tester ny udgave af streamingtjenesten xCloud: Kan komme til at virke med både iPhone og iPad

En ny web-version af xCloud vil gøre det muligt at streame spil direkte til din iPhone og iPad.

I fremtiden kan du sandsynligvis også bruge Microsofts spilstreaming-tjeneste xCloud på en iPhone eller iPad.

For ifølge tech-mediet The Verge tester Microsoft i øjeblikket en web-version af appen, som derfor ikke vil være underlagt reglerne på Apples App Store.

Reglerne på App Store betød blandt andet, at Microsoft ikke kunne understøtte hverken iPhone eller iPad, da xCloud først gik i luften. Her krævede Apple, at hvert enkelt spil skulle godkendes individuelt i App Store.

Læs også: Tøbrud mellem Microsoft og Apple: xCloud-spilstreaming har kurs mod iPhonen

Adgang til samme spil

Det vides ifølge The Verge endnu ikke, hvornår webudgaven af xCloud er klar til lancering. Men ifølge mediet er ansatte hos Microsoft netop nu i gang med at teste web-udgaven.

I web-udgaven vil spillerne fortsat have adgang til de samme spil, som er tilgængelige via Xbox Game Pass Ultimate, og det vil også være muligt at fortsætte spil, som er i gang på andre enheder.

Spillene vil kunne afvikles i fuld-skærm, men de vil dog kræve, at du anvender en controller. Ifølge The Verge er det dog endnu uvist, hvilken opløsning spillene bliver afviklet i.

Læs også: Amazon forudser en gigantisk streaming-revolution i spilbranchen: I fremtiden behøver du ikke købe en ny konsol
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere