Artikel top billede

Microsoft tester ny udgave af streamingtjenesten xCloud: Kan komme til at virke med både iPhone og iPad

En ny web-version af xCloud vil gøre det muligt at streame spil direkte til din iPhone og iPad.

I fremtiden kan du sandsynligvis også bruge Microsofts spilstreaming-tjeneste xCloud på en iPhone eller iPad.

For ifølge tech-mediet The Verge tester Microsoft i øjeblikket en web-version af appen, som derfor ikke vil være underlagt reglerne på Apples App Store.

Reglerne på App Store betød blandt andet, at Microsoft ikke kunne understøtte hverken iPhone eller iPad, da xCloud først gik i luften. Her krævede Apple, at hvert enkelt spil skulle godkendes individuelt i App Store.

Læs også: Tøbrud mellem Microsoft og Apple: xCloud-spilstreaming har kurs mod iPhonen

Adgang til samme spil

Det vides ifølge The Verge endnu ikke, hvornår webudgaven af xCloud er klar til lancering. Men ifølge mediet er ansatte hos Microsoft netop nu i gang med at teste web-udgaven.

I web-udgaven vil spillerne fortsat have adgang til de samme spil, som er tilgængelige via Xbox Game Pass Ultimate, og det vil også være muligt at fortsætte spil, som er i gang på andre enheder.

Spillene vil kunne afvikles i fuld-skærm, men de vil dog kræve, at du anvender en controller. Ifølge The Verge er det dog endnu uvist, hvilken opløsning spillene bliver afviklet i.

Læs også: Amazon forudser en gigantisk streaming-revolution i spilbranchen: I fremtiden behøver du ikke købe en ny konsol
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Efter fem år med KMD: Banedanmark søger it-leverandør til kæmpeordre på 170 millioner kroner
Banedanmark søger it-leverandør, der skal stå for driften af alle organisationens administrative it-systemer, når KMD’s nuværende kæmpe-kontrakt udløber.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.