Artikel top billede

Tag dig i agt: Amazon plages af falske anmeldelser

Der findes en hel industri, der lever af at sælge falske anmeldelser på Amazon, lyder det fra en britisk forbrugerorganisation.

Amazons populære markedsplads er fyldt med falske anmeldelser.

Det skriver BBC på baggrund af oplysninger fra den britiske forbrugerorganisation Which?.

Det er angiveligt muligt for virksomheder at købe pakker med falske anmeldelser til cirka 125 kroner per styk eller som en del af større pakker, hvor man kan få 50 anmeldelser for 5300 kroner og 1.000 anmeldelser for 68.000 kroner.

En industri af falske anmeldelser

Ifølge Which? er Amazon i disse år udfordret af en hel industri, der formidler de falske anmeldelser.

Angiveligt har nogle af virksomhederne i industrien kontakt til over 700.000 personer, der er villige til at skrive falske anmeldelse.

Typisk får anmelderne gratis produkter og i nogle tilfælde også kontantbetaling, hvis de skriver de falske anmeldelser.

Amazon oplyser til BBC, at selskabet fjerner falske anmeldelser og griber ind over for de folk, der skriver dem.

Læs også: Danske virksomheder skuffer under corona: Udnytter ikke mulighederne hos Amazon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere