Artikel top billede

Din iPhone har først lige fået 5G – men Apple forbereder allerede nu stor 6G-satsning

Apple er på jagt efter ingeniører, der skal arbejde med 6G-teknologi. Det kan være et tegn på, at Apple nu vil være central spiller i udviklingen af fremtidens netværksteknologi.

Det er kun få måneder siden, at Apple lancerede sine første telefoner med 5G.

Men allerede nu forbereder iPhone-producenten sig på den næste generation af mobilteknologi.

Ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg er Apple allerede begyndt at arbejde på 6G-udvikling.

Således viser et jobopslag, der blev offentliggjort tidligere i denne uge, at Apple er i gang med at rekruttere specialister inden for området.

Læs også: Apple vil øge iPhone-produktionen med 30 procent i 2021

Dyb indflydelse på fremtidige produkter

Ifølge jobopslaget søger Apple ingeniører med ekspertise inden for trådløs teknologi og netværks-teknologi, og det fremgår af opslaget, at de både skal arbejde med 5G og 6G-teknologi.

”Du får en unik mulighed for at udforme den næste af trådløs teknologi, som vil få dyb indflydelse på fremtidige Apple-produkter,” står der i opslaget.

Apples seneste telefoner, iPhone 12, anvender 5G-chips fra Qualcomm.

Men Bloomberg vurderer, at jobopslaget er udtryk for, at Apple i langt højere grad selv vil tage ejerskab den næste generation af mobil-teknologi, og at iPhone-producenten denne gang vil forsøge at etablere sig som en central spiller i udviklingen af 6G-teknologi.

Læs også: Nokia er tilbage: Efter et årti i krisens tegn er den finske gigant igen på fremmarch i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere