Artikel top billede

Din iPhone har først lige fået 5G – men Apple forbereder allerede nu stor 6G-satsning

Apple er på jagt efter ingeniører, der skal arbejde med 6G-teknologi. Det kan være et tegn på, at Apple nu vil være central spiller i udviklingen af fremtidens netværksteknologi.

Det er kun få måneder siden, at Apple lancerede sine første telefoner med 5G.

Men allerede nu forbereder iPhone-producenten sig på den næste generation af mobilteknologi.

Ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg er Apple allerede begyndt at arbejde på 6G-udvikling.

Således viser et jobopslag, der blev offentliggjort tidligere i denne uge, at Apple er i gang med at rekruttere specialister inden for området.

Læs også: Apple vil øge iPhone-produktionen med 30 procent i 2021

Dyb indflydelse på fremtidige produkter

Ifølge jobopslaget søger Apple ingeniører med ekspertise inden for trådløs teknologi og netværks-teknologi, og det fremgår af opslaget, at de både skal arbejde med 5G og 6G-teknologi.

”Du får en unik mulighed for at udforme den næste af trådløs teknologi, som vil få dyb indflydelse på fremtidige Apple-produkter,” står der i opslaget.

Apples seneste telefoner, iPhone 12, anvender 5G-chips fra Qualcomm.

Men Bloomberg vurderer, at jobopslaget er udtryk for, at Apple i langt højere grad selv vil tage ejerskab den næste generation af mobil-teknologi, og at iPhone-producenten denne gang vil forsøge at etablere sig som en central spiller i udviklingen af 6G-teknologi.

Læs også: Nokia er tilbage: Efter et årti i krisens tegn er den finske gigant igen på fremmarch i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere