Artikel top billede

Din iPhone har først lige fået 5G – men Apple forbereder allerede nu stor 6G-satsning

Apple er på jagt efter ingeniører, der skal arbejde med 6G-teknologi. Det kan være et tegn på, at Apple nu vil være central spiller i udviklingen af fremtidens netværksteknologi.

Det er kun få måneder siden, at Apple lancerede sine første telefoner med 5G.

Men allerede nu forbereder iPhone-producenten sig på den næste generation af mobilteknologi.

Ifølge det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg er Apple allerede begyndt at arbejde på 6G-udvikling.

Således viser et jobopslag, der blev offentliggjort tidligere i denne uge, at Apple er i gang med at rekruttere specialister inden for området.

Læs også: Apple vil øge iPhone-produktionen med 30 procent i 2021

Dyb indflydelse på fremtidige produkter

Ifølge jobopslaget søger Apple ingeniører med ekspertise inden for trådløs teknologi og netværks-teknologi, og det fremgår af opslaget, at de både skal arbejde med 5G og 6G-teknologi.

”Du får en unik mulighed for at udforme den næste af trådløs teknologi, som vil få dyb indflydelse på fremtidige Apple-produkter,” står der i opslaget.

Apples seneste telefoner, iPhone 12, anvender 5G-chips fra Qualcomm.

Men Bloomberg vurderer, at jobopslaget er udtryk for, at Apple i langt højere grad selv vil tage ejerskab den næste generation af mobil-teknologi, og at iPhone-producenten denne gang vil forsøge at etablere sig som en central spiller i udviklingen af 6G-teknologi.

Læs også: Nokia er tilbage: Efter et årti i krisens tegn er den finske gigant igen på fremmarch i Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere