Lars-Bo Klausen, danske landechef for VMware.

Sådan ser fremtiden ud for VMware: "Standarden hedder i dag de facto containere og kubernetes"

Interview: VMware er ifølge dansk landechef Lars-Bo Klausen i sublim stand til at blive markedslederen inden for kubernetes og containere.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Stort interview med VMwares danske landechef
  • Hvordan den danske direktør ser på VMwares fremtid og strategi
  • Hvorfor containere og kubernetes bliver helt afgørende for VMware
  • Hvad den danske direktør ved om tronfølgeren hos VMware
912
4:45 min
Mr. VMware, Pat Gelsinger, forlod tidligere på året virtualiseringsgiganten, som han har stået i spidsen for i de seneste otte år, til fordel for Intel.

Under hans ledelse er VMware braget frem, aktiekursen er steget med mere end 250 procent og selskabets centrale virtualiserings-platform, vSphere, er altdominerende.

Nu skal der findes en ny direktør for det Dell-ejede selskab, der vil og er tvunget til meget mere end bare virtualisering - navnlig bliver container og kubernetes en helt afgørende brik for VMware fremover, hvis ikke forretningen skal erodere.

Men Pat Gelsinger efterlader VMware i en fordelagtig position og fremtiden ser lys ud for det store selskab.


Premium
Test: Beosound Level er et retro-vidunder, der tør tænke nyt og gammelt
Test: Det er både nye tanker og klassiske dyder, der forenes i den nyeste kreation fra Struer. Resultatet er overbevisende og dyrt.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.