Artikel top billede

Trifork på vej mod kæmpe børsnotering: Aktierne kan blive sat til salg inden sommer

Allerede inden sommerferiens start kan det dansk-stiftede it-firma Trifork blive børsnoteret.

Det dansk-stiftede it-hus Trifork har planer om at blive børsnoteret i løbet af de kommende måneder.

Det skriver Børsen.

Triforks stifter og administrerende direktør Jørn Larsen fortæller til avisen, at han mener, at det er realistisk at Trifork allerde kan være børsnoteret inden sommerferien.

“Det er vores ønske, men det er ikke noget, vi udelukkende selv har kontrol over. Vi arbejder hårdt på det, det må man sige, og vi vil gerne have det til at ske så hurtigt, som det overhovedet er praktisk muligt. Men vi skal også sørge for, at der er et marked, og at der også er nogle interesserede investorer,” siger Jørn Larsen til Børsen.

Læs også: Trifork scorer 600 millioner kroner på salg af dansk it-firma

Markedsværdi på en milliard

Investeringsbankerne Carnegie og Credit Suisse er allerede hyret til at hjælpe med processen, skriver Børsen, og kilder oplyste i fjor til Børsen, at Trifork kan blive introduceret på børsen til en markedsværdi på over en milliard kroner.

Nyheden om den forestående børsnotering kommer samtidig med, at det er kommet frem, at selskabet står til at score næsten 600 millioner kroner på salget af det aarhusianske it-startup Humio, som Trifork ejede 24,1 procent af.

Trifork blev i 1996 stiftet af Jørn Larsen og har i mange år været en aarhusiansk virksomhed.

Trifork har tidligere været børsnoteret, nemlig fra 2007 til 2014. I 2014 valgte selskabet også at flytte sit hovedkvarter til Schweiz, hvor Jørn Larsen også har haft sin bopæl siden 2008.

Læs også: Danske Trifork arbejder i al hemmelighed på en børsnotering: Sigter efter at gå på børsen inden for et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere