Artikel top billede

Streaming: Rå vold og iskold humor i det høje nord

Kim Fupz Aakeson har skrevet manus til serien Welcome to Utmark, der får premiere på HBO Nordic den 18. april. Traileren ser mere end lovende ud.

Nogle siger, at der ikke er andet at lave i det kolde nord end at skyde elge. Det passer ikke. Man kan jo også skyde rener.

Ligeledes er der ganske meget liv i de små hjem. Men skulle man alligevel søge afveksling, kan man altid hygge sig med lidt vold.

Sådan er der så meget i den kommende, norske serie Welcome to Utmark, der er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson og får premiere på HBO Nordic den 18. april.

Traileren kan ses her og lover rigtig godt.

Ifølge tilgængelig foromtale handler Welcome to Utmark også om utroskab, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag. Men også om at acceptere den, man er, og få det bedste ud af de muligheder, livet har givet én. Samt om at smugle hjemmebrændt, russisk gin.

Det er for øvrigt ikke første gang, at Fupz Aakeson har beskæftiget sig med rå vold og iskold humor i Norge.

I filmen Kraftidioten fra 2014 lader han eksempelvis den fredsommelige snerydder og mønsterborger Nils aflive en hel bande narkogangstere på aldeles metodisk vis. Har man ikke allerede set Kraftidioten, så ligger den også på HBO Nordic og kan varmt anbefales.

Titel: Welcome to Utmark. Alle otte episoder kan streames på HBO Nordic fra 18. april
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere