Artikel top billede

Streaming: Rå vold og iskold humor i det høje nord

Kim Fupz Aakeson har skrevet manus til serien Welcome to Utmark, der får premiere på HBO Nordic den 18. april. Traileren ser mere end lovende ud.

Nogle siger, at der ikke er andet at lave i det kolde nord end at skyde elge. Det passer ikke. Man kan jo også skyde rener.

Ligeledes er der ganske meget liv i de små hjem. Men skulle man alligevel søge afveksling, kan man altid hygge sig med lidt vold.

Sådan er der så meget i den kommende, norske serie Welcome to Utmark, der er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson og får premiere på HBO Nordic den 18. april.

Traileren kan ses her og lover rigtig godt.

Ifølge tilgængelig foromtale handler Welcome to Utmark også om utroskab, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag. Men også om at acceptere den, man er, og få det bedste ud af de muligheder, livet har givet én. Samt om at smugle hjemmebrændt, russisk gin.

Det er for øvrigt ikke første gang, at Fupz Aakeson har beskæftiget sig med rå vold og iskold humor i Norge.

I filmen Kraftidioten fra 2014 lader han eksempelvis den fredsommelige snerydder og mønsterborger Nils aflive en hel bande narkogangstere på aldeles metodisk vis. Har man ikke allerede set Kraftidioten, så ligger den også på HBO Nordic og kan varmt anbefales.

Titel: Welcome to Utmark. Alle otte episoder kan streames på HBO Nordic fra 18. april
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere