Tidligere SAP-chef får nyt job: Anders Feddersen bliver enterprise-chef hos Salesforce

Den tidligere danske landechef for Anders Feddersen har fået nyt job. Senest har han været CX-chef hos Oracle, men nu har han fået et nyt topjob hos Salesforce.

Anders Feddersen, der tidligere har været landechef for SAP i Danmark, har nu landet sig et topjob hos Salesforce i Danmark, hvor han skal stå i spidsen for selskabets enterprise salg.

Det oplyser han på LinkedIin.

”Jeg er særdeles tilfreds med at blive en del af Salesforce,” lyder det kortfattet på hans LinkedIn-profil, hvor af det fremgår, at hans officielle titel er ”regional vice president – enterprise sales.”

Læs også: Tidligere dansk SAP-topchef skifter til Oracle Danmark

Stoppede pludselig
I perioden 2014 til 2018 var Anders Feddersen landechef for SAP i Danmark, men i 2018 blev han pludselig afløst af Jørn Bo Jacobsen, som landechef for den tyske it-gigant i Danmark.

I sin tid som landechef hos SAP, forklarede han i et interview med Computerworld i 2015, at SAP var kommet sent ud af starthullerne med sin cloud-satning.

"SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business,” sagde han.

Efter sit exit hos SAP landede han i 2018 et nyt job Oracle, hvor han har stået i spidsen for Oracles portefølje af integrerede cloud-applikation, CX Cloud Suite.

Læs også: "SAP kom lidt sent ind i hele cloud-udviklingen, men man indså så ret hurtigt, at hvis ikke vi satser på det, så er vi ude af business"

IBM-veteran
Anders Feddersen har også en lang karriere hos IBM bag sig, hvor han gennem sine 20 år i selskabet har haft flere stillinger.

"Jeg har i mine 20 år i IBM primært haft med kunder at gøre, og har i 15 år haft kundevendte roller. Jeg har altid befundet mig godt med kunder - og gerne de mere komplekse, og jeg har fået oparbejdet en ret stor bredde i IBM, hvor jeg har haft ansvar for både salg, brand og service," sagde Anders Feddersen i 2014 i interview med Computerworld.

Da han forlod IBM i 2014, havde han rollen som direktør for strategisk udvikling i IBM Danmark.

Læs også:
Ny dansk SAP-chef: Her er min plan med SAP DanmarkPremium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.