Artikel top billede

Planer om nyt Apple-produkt får dansk milliard-succes til drømme om ny vækst-driver: “Jeg tror der er mulighed for et stort skifte her, og så står Unity klar”

Unity er den suverænt mest værdifulde danske it-succes i 2021. Direktør Danny Lange tror på, at en ny produktlancering fra Apple kan være med til at skabe et stort skifte, der kan blive en ny vækstdriver for selskabets spiludviklingsværktøjer.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Blive klogere på, hvad der kan blive Unitys næste store vækst-driver
  • Få indsigt i, hvordan Unity arbejder med kunstig intelligens
1.397
7 min
Dansk-stiftede Unity blev i september børsnoteret på New York Stock Exchange med en markedsværdi på omkring 90 milliarder kroner.

Dermed er Unity det suverænt mest værdifulde it-selskab med danske aner nogensinde og lander derfor på en klar førsteplads på Computerworlds årlige opgørelse over de 50 mest værdifulde danske it-succeser.

Men kimen til Unitys succes blev for alvor lagt, da Apple i 2007 lancerede iPhonen og senere hen sin App Store.

Det åbnede et helt nyt og stort marked for apps, og her stod det dansk-stiftede selskab klar med sine værktøjer til app-udvikling.

Nu forudser Unity, at den hastige udviklingen inden for virtual reality (VR) og augmented reality (AR) kan føre til et nyt hardware-gennembrud, som også kan blive en ny vækstmotor for selskabet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tidligere Mærsk-CIO Torben Ruberg har sat gang i en stribe nye projekter: Her er den danske top-CIO's plan for de kommende år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

2022 skal være året hvor virksomhederne tager sig en holdning til cybersikkerhed: Her er sikkerhedsekspertens fire kontroversielle råd

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Teleekspert: Det grænser til det pinlige, at EU brokker sig over sløv 5G-udrulning

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SKI indgår kæmpe Microsoft-aftale til op mod 2,3 milliarder kroner med Atea: 87 kommuner kan nu undgå kommende prisstigninger fra Microsoft

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SimCorp lander ny CIO - henter topprofil fra Novo Nordisk


CIO
Sådan tager top-CIO Pernille Geneser livtag med 40 år gamle it-systemer i Stark Group med 10.000 medarbejdere