Artikel top billede

Planer om nyt Apple-produkt får dansk milliard-succes til drømme om ny vækst-driver: “Jeg tror der er mulighed for et stort skifte her, og så står Unity klar”

Unity er den suverænt mest værdifulde danske it-succes i 2021. Direktør Danny Lange tror på, at en ny produktlancering fra Apple kan være med til at skabe et stort skifte, der kan blive en ny vækstdriver for selskabets spiludviklingsværktøjer.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Blive klogere på, hvad der kan blive Unitys næste store vækst-driver
  • Få indsigt i, hvordan Unity arbejder med kunstig intelligens
1.397
7 min
Dansk-stiftede Unity blev i september børsnoteret på New York Stock Exchange med en markedsværdi på omkring 90 milliarder kroner.

Dermed er Unity det suverænt mest værdifulde it-selskab med danske aner nogensinde og lander derfor på en klar førsteplads på Computerworlds årlige opgørelse over de 50 mest værdifulde danske it-succeser.

Men kimen til Unitys succes blev for alvor lagt, da Apple i 2007 lancerede iPhonen og senere hen sin App Store.

Det åbnede et helt nyt og stort marked for apps, og her stod det dansk-stiftede selskab klar med sine værktøjer til app-udvikling.

Nu forudser Unity, at den hastige udviklingen inden for virtual reality (VR) og augmented reality (AR) kan føre til et nyt hardware-gennembrud, som også kan blive en ny vækstmotor for selskabet.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

USA klar med ambitiøs national it-sikkerhedsplan: Syv særlige initiativer skal forbedre USA's it-sikkerhed markant

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Humacs leveringstider på iPads og Airpod Max stiger til op mod seks måneder: "I øjeblikket kommer de slet ikke"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stort patching-mareridt på vej: 24 år gamle sikkerhedshuller opdaget i wifi-standarden


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.