Artikel top billede

Streaming: Ond, mørk og hypet superheltefilm kommer endelig den 18. marts

Zack Snyder's Justice League samler alle de helt store navne fra DC’s superhelteunivers og ventes med spænding verden over.

Den globale, altomfattende totalkatastrofe truer, men hvis Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg og The Flash slår sig sammen, så går det måske alt sammen alligevel. Og Jokeren og Superman er også med.

Plottet i Zack Snyder's Justice League kan stå på bagsiden af en fedtet serviet fra McDonald’s. Men den mere end fire timer lange superheltefilm om det såkaldte DC Extended Universe ventes alligevel med enorm spænding verden over.

Oprindelig var det – som med efterhånden ganske mange andre film – planen, at den skulle have haft premiere på det store lærred. Men det fik Covid-19 vendt op og ned på, og derfor sidder millioner af DC-fans klar foran hjemmealteret, når Zack Snyder's Justice League har premiere 18. marts (herhjemme på HBO Nordic).

Filmen deler titel og – angiveligt i lange stræk – handling med Justice League fra 2017, som instruktør Zack Snyder imidlertid forlod efter en kombination af massive produktionsproblemer og en tragedie i hans nære familie.

Efterfølgende blev der lavet så meget om på filmen, at det endelige resultat ikke mindede særligt meget om de ideer, Snyder havde. Filmen floppede for øvrigt også i en grad, så filmselskabet overvejede at droppe DC-universet helt.

Men med Zack Snyder's Justice League har den oprindelige instruktør altså fået frie hænder til at lave det hele præcis, som han ønsker det. Så nu er der kommet der helt andre boller på suppen. Det bliver mørkt, dystert og ondt.

Desuden er det næsten umuligt at proppe flere stjerner ind på listen over medvirkende, som blandt andet tæller Jared Leto, Gal Gadot, Ben Affleck, Connie Nielsen, Willem Dafoe, Jeremy Irons og mange, mange andre i små og store roller.

Se traileren her.

Titel: Zack Snyder's Justice League. Kan streames på HBO Nordic – premiere 18. marts