Claus Thorsgaard efter pludselig fyring fra Conscia for en uge siden: "Jeg ser for mig, at jeg skal tilbage i en tilsvarende direktør-rolle"

Interview: Claus Thorsgaard er allerede nu klar til et nyt job i den danske it-branche, efter han i sidste uge pludselig blev fyret som koncernchef i Conscia.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Bliv klogere på, hvilke forventninger Claus Thorsgaard har til det næste skridt i karrieren
  • Få hans holdning til fyringen
  • Få indsigt I hvilke tilbagemeldinger han har fået fra medarbenderne hos Conscia
636
3:15 min
Det danske it-virksomhed Conscia træder ind i en ny fase, og derfor er der brug for en ny type leder.

Det var forklaringen, som Conscias bestyrelsesformand, Morten Hübbe, gav, da selskabet for nylig annoncerede, at Claus Thorsgaard stopper som koncerndirektør og bliver afløst Erik Bertman.

[b]Det kan du læse mere om her: Conscias bestyrelsesformand Morten Hübbe: Derfor skal Conscia have en anden topchef end Claus Thorsgaard[/b]


Premium
TDC lukker alle sine 11 fysiske erhvervscentre i Danmark
TDC drejer nøglen om på alle sine 11 fysiske TDC Erhvervscentre, som i dag allerede står næsten tomme, da kunderne bliver væk. I stedet skal fokus nu flyttes over på online-betjening.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.