Artikel top billede

Ny BEC-direktør Jesper Nielsen reorganiserer hele butikken og udnævner ny direktion

Et halvt år efter Jesper Nielsen tiltrådte som CEO reorganiserer BEC hele selskabet, fjerner mellemledere og udnævner ny direktion.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om den store re-organisering i BEC.
594
3 min
Det store Roskilde-selskab BEC, der leverer it-løsninger til en lang række danske banker, reorganiserer hele selskabet for at følge med i de stigende krav fra bankerne.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
TDC Group nedlægger jobbet som CIO: “Vi har valgt at fremtidssikre det organisatoriske split ved at flytte rollen”
Der kommer ikke en afløser på posten som CIO for TDC Group efter Antonietta Mastroianni tidligere på året forlod den danske telegigant.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.