Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kom med bag nyhederne: Lyt til ny podcast om stor iOS-opdatering, Columbus' markante nye strategi og dansk-stiftede Public.coms enorme succes

Podcast - Inde i maskinen: Investeringsplatformen Public.com er stormet frem i takt med, at private har kastet sig over aktier. Få historien bag den bemærkelsesværdige succes i denne episode af Inde i maskinen. Hør desuden om hvorfor Columbus står ved et vadested, og hvorfor en Apple-opdatering har hidset Facebook op.

Investeringsplatformen Public.com er det seneste år stormet frem og er i dag mere end en milliard dollar værd.

Men hvad mange ikke ved er, at firmaet har danske rødder og en udviklingsafdeling placeret i Ballerup.

Hvad er det Public.com egentligt laver, hvad har drevet den enorme vækst, og hvilke andre danske firmaer står på spring for at blive den magiske milliard værd?

Det er hovedhistorien i Inde i maskinen, den ugentlige podcast fra Computerworld, hvor vi tager et skridt tilbage og ser på ugens it-historier.

Og ud over Public.com handler denne episode om, hvorfor det store danske it-firma Columbus står midt i et vadested efter otte måneder uden topchef – og hvordan Apples kommende opdatering har fået telefongiganten i krig med Facebook og Google.

Vært på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien her