Artikel top billede

Min Sundhed-appen er nede: Danskerne vælter ind for at tjekke coronapas

Min Sundhed-appen oplever tekniske problemer, da brugerne vælter ind for at tjekke coronapasset. Det sker kort efter, at den samlede genåbningsplan er blevet præsenteret. Samtidig oplever frisørernes online bookingsystemer enormt pres.

Danskere i hobetal stormer ind på Min Sundhed-appen for at tjekke coronapasset.

Det fik appen til at gå ned tirsdag morgen, skriver DR.

En pressemedarbejder fra Sundhed.dk oplyser samtidig, at der arbejdes på at løse problemet.

"Appen har været nævnt en del i forbindelse med genåbningsplanen, der blev fremlagt i går, og det har meget at sige, i forhold til hvor mange der går ind og tjekker appen," lyder beskeden til DR.

Når der forsøges at logge på appen, kommer svaret frem: "Ups. Appen kunne ikke få forbindelse til serveren. Vent 1 minut og prøv igen."

Det er stadig muligt at finde sine sundhedsdata samt coronapasset inde på sundhed.dk.

Læs også: Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det

Her er køfunktionen blevet aktiviteret, da utallige brugere forsøger at komme på samtidig.

Sent mandag aften præsenterede regeringen samt Folketingets partier en samlet genåbningsplan for Danmark.

Her fremgik det blandt andet, at liberale erhverv såsom frisører, massører og tatovører må åbne igen 6. april under visse betingelser.

Med udsigt til en ny frisure forsøger massevis af danskere at booke frisørtider, hvilket har fået flere online bookingtjenester til at gå ned, oplyser DR.

Hos et af landets største bookingsystemer for frisører, Bestilling.nu, er det ikke muligt at komme igennem til en tidsbestilling.

Hos Hairtools, der har omkring 1.500 frisørsaloner tilknyttet, er der i øjeblikket omkring 21.000 brugere i kø, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere