Artikel top billede

Min Sundhed-appen er nede: Danskerne vælter ind for at tjekke coronapas

Min Sundhed-appen oplever tekniske problemer, da brugerne vælter ind for at tjekke coronapasset. Det sker kort efter, at den samlede genåbningsplan er blevet præsenteret. Samtidig oplever frisørernes online bookingsystemer enormt pres.

Danskere i hobetal stormer ind på Min Sundhed-appen for at tjekke coronapasset.

Det fik appen til at gå ned tirsdag morgen, skriver DR.

En pressemedarbejder fra Sundhed.dk oplyser samtidig, at der arbejdes på at løse problemet.

"Appen har været nævnt en del i forbindelse med genåbningsplanen, der blev fremlagt i går, og det har meget at sige, i forhold til hvor mange der går ind og tjekker appen," lyder beskeden til DR.

Når der forsøges at logge på appen, kommer svaret frem: "Ups. Appen kunne ikke få forbindelse til serveren. Vent 1 minut og prøv igen."

Det er stadig muligt at finde sine sundhedsdata samt coronapasset inde på sundhed.dk.

Læs også: Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det

Her er køfunktionen blevet aktiviteret, da utallige brugere forsøger at komme på samtidig.

Sent mandag aften præsenterede regeringen samt Folketingets partier en samlet genåbningsplan for Danmark.

Her fremgik det blandt andet, at liberale erhverv såsom frisører, massører og tatovører må åbne igen 6. april under visse betingelser.

Med udsigt til en ny frisure forsøger massevis af danskere at booke frisørtider, hvilket har fået flere online bookingtjenester til at gå ned, oplyser DR.

Hos et af landets største bookingsystemer for frisører, Bestilling.nu, er det ikke muligt at komme igennem til en tidsbestilling.

Hos Hairtools, der har omkring 1.500 frisørsaloner tilknyttet, er der i øjeblikket omkring 21.000 brugere i kø, skriver mediet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere