Artikel top billede

Microsoft vil betale mere 60 milliarder kroner for gamerchat-platform med tusindvis af danske brugere

Chatplatformen Discord, som især bruges af gamere, er sat til salg, og Microsoft er angiveligt klar til at lægge 10 milliarder dollars for selskabet og platformen med over 100 millioner aktive brugere. Deriblandt tusindvis af danske.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om Microsofts kommende opkøb af Discord.
  • Se hvad planen er med platformen.
258
1:30 min
Tusindvis af danskere bruger sammen med millioner af andre over hele verden chatplatformen Discord til at diskutere, hyggechatte, dele videoer og alt muligt andet - meget ofte centreret om spil af en slags, og Discord er da også i sit udgangspunkt en chattjeneste beregnet til gamere.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Fremadstormende belgisk Dynamics-selskab på indtog i Danmark: Overtager Bredana Solutions i andet stor-opkøb på blot tre måneder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske Contractbook henter 185 millioner - anden kapitalindsprøjtning på kun fire måneder


Premium
Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark
Interview: 9altitudes er i fuld gang med at købe sig ind på det danske marked, hvor koncernen kan blive en stadig større konkurrent til etablerede it-huse som Columbus, CGI og DXC. Samtidig har den belgiske koncern ambitioner om at etablere sig som et stort europæisk it-selskab.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.