Artikel top billede

Efter salget af datingappen Grindr i 2020: Myndigheder blev muligvis vildledt

Noget tyder på, at salget af datingplatformen Grindr, der er for homoseksuelle, er godkendt på falske præmisser. Nye ejere afviser snyd.

Nogle af de vigtigste aktører i salget af Grindr sidste år påstås at have afgivet modstridende informationer til de regulerende myndigheder, ifølge en eksklusiv rapport fra Reuters.

Størstedelen af ​​uoverensstemmelserne ligger omkring James Lu, en kinesisk-amerikansk forretningsmand, der i øjeblikket fungerer som Grindrs formand og har en historie med adskillige mislykkede forsøg på at overtage datingplatformen.

Udvalget for Udenlandske Investeringer i De Forenede Stater (CFIUS) fik angiveligt at vide, at Lu ikke havde nogen tidligere forretninger med nøglerådgiveren Ding'an Fei fra Beijing Kunlun Tech under forhandlingerne.

”Investorerne og Ding’an Fei har på intet tidspunkt ført forretning sammen i deres personlige egenskaber forud for den foreslåede transaktion,” skrev Kunlun og investorgruppen, kaldet San Vicente Holdings, til CFIUS 27. marts 2020.

Det viste sig imidlertid, at de to herre begyndte at arbejde sammen i slutningen af ​​2019 under et af førnævnte forsøg på at skaffe midler til at erhverve sig Grindr.

Der er også beviser for, at de begge arbejdede for Life Concepts Holdings, en stor restaurantoperatør i Kina, på samme tid.

CFIUS kan muligvis være nødt til at genåbne sin gennemgang af transaktionen. For hvis de to forretningsmænd viser sig at være forbundet, kan det ugyldiggøre godkendelsen.

Grindrs nye ejere hævder, at alle formaliteter blev overholdt korrekt.

”En komplet og nøjagtig redegørelse for James Lu's forhold til Ding'an Fei samt hans investeringer og forretningsaktiviteter i Kina blev leveret til CFIUS inden agenturets godkendelse af San Vicente Holdings' erhvervelse af Grindr,” siger talsmanden Taylor Ingraham om sagen.

Journalister afslørede først de potentielle forbindelser i juni 2020 og tvang Grindr til at love, at alle bydende fik retfærdige og lige vilkår.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.