Artikel top billede

Den danske SAP-kæmpe Itelligence skifter navn: Bliver til NTT Data Business Solutions

Det store danske ERP-selskab Itelligence med 350 medarbejdere skifter navn som led i stor rebranding. Fremover kommer selskabet til at hedde NTT Data Business Solutions.

Den store SAP-partner Itelligence skifter navn og lægger en gang for alle det gamle Itelligence-navn i graven.

Det sker som led i en stor rebranding, meddeler selskabet, der fra 1. april kommer til at hedde NTT Data Business Solutions.

"Fornyelse og udvikling er vejen frem. Som en af ​​SAP’s største globale partnere vil Itelligence fra 1. april 2021, operere under det nye navn NTT Data Business Solutions. Rebrandingen betyder endnu bedre vidensdeling og synergier indenfor NTT DATA Group, som virksomheden er en del af – hvilket er til gavn for kunderne," lyder det fra selskabet.

Itelligence har i flere år været en del af den tyske SAP-kæmpe NTT Data, der er en af verdens største SAP-partnere med en årlig omsætning på mere end en milliard euro.

Og med navneskiftet indtræder Itelligence nu helt i NTT-brandet, meddeler selskabet.

“Med en rebranding fra Itelligence til NTT Data Business Solutions styrkes båndet til den globale NTT Data-koncern, som virksomheden er en del af. Dette skridt er en del af et større globalt vækstinitiativ fra NTT Data,” lyder det fra Itelligence med hovedkvarter i Tyskland.

Selskabet peger på, at “rebrandingen betyder endnu bedre vidensdeling og synergier” i den tyske koncern.

NTT Data Business Solutions AG har hovedkvarter i Bielefeld i Tyskland og beskæftiger nu i alt omkring 10.000 medarbejdere verden over fordelt på 30 kontorer.

Landechef for NTT Data Business Solutions i Danmark bliver Per Falck Jensen.

Han meddeler, at Itelligence vil kunne drage fordel af at træde et skridt tættere på NTT Data.

“Vi vil drage fordel af dette initiativ, og derfor planlægger vi også at kunne tilbyde endnu flere jobs og udvide mulighederne for en international karriere. Vi er overbeviste om, at vores rebranding vil skabe stor værdi for både medarbejdere, kunder og partnere,” siger han.