Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

AV-Cables hovedkvarter i Hornsyld syd for Horsens. (Foto: AV-Cables)

Svensk elektronikkæde overtager danske AV-Cables

Den svenske detailkæde Kjell & Company køber den danske internetforhandler AV-Cables af ejer og stifter Christian Damgard Møller.

Den svenske detailkæde Kjell & Company overtager en af Danmarks største internetforhandlere af elektronik-udstyr, AV-Cables, skriver Finans.

Sælgeren er Christian Damgaard Møller, der grundlagde selskabet i 2006, hvor han begyndte at sælge udstyr hjemme fra sit parcelhus i Horsens.

Han har hidtil været eneejer af AV-Cables via holdingselskabet CDM Holding 2016.

Siden er det gået slag i slag. Selskabets drives i dag fra et stort lagerhus i Hornsyld syd for Horsens.

Christian Damgaard Møller fortsætter som direktør i selskabet under det nye ejerskab.

"De køber ikke vores brand for at lukke det. De skal bygge os videre," siger han til avisen.

Han siger til avisen, at AV-Cables har brug for at få nye ejere ind for at få den rette viden og den rette ballast til at komme videre.

Kjell & Company sælger som AV-Cables elektronik-udstyr. Det svenske selskab er ejet af kapitalfonden FSN samt de svenske grundlæggere.

Kjell & Company-kæden består i dag af mere end 120 butikker i Norge og Sverige.

AV-Cables omsatte i 2020 for omkring 200 millioner kroner og landede en bruttofortjeneste på 45,6 millioner kroner og et overskud på 24,6 millioner kroner.

Selskabet beskæftiger i dag omkring 35 medarbejdere.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.