Kæmpe pres på coronapas under genåbningen: Danskerne tjekkede testsvar en million gange

Cirka en million danskere skulle i går have adgang til deres coronpas, men Sundhed.dk klarede det store pres uden større problemer, lyder det fra tjenestens direktør.

Der var travlhed hos de danske frisører, tatovører og skønhedssaloner i går, da de liberale erhvervs genåbnede med krav om fremvisning af et coronapas.

Det afspejlede sig også i trafikken til sundhed.dk og appen Minsundhed, hvor folk kan finde dokumentation for deres vaccination eller negative testsvar, oplyser direktøren for Sundhed.dk Morten Elbæk Petersen til nyhedsbureauet Ritzau.

Ifølge nyhedsbureauet havde Sundhed.dk frem til klokken20 tirsdag aften 746.000 besøg, mens appen MinSundhed havde 314.000 besøg.

Travl dag
Det vil sige, at de to tjenester til sammen blev besøgt mere end én milliongange

Læs også: Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det

"Det har været en travl dag, men også en god dag. Vores løsninger har virket, så danskerne har kunnet bruge coronapasset til at deltage i genåbningen," siger direktøren til Ritzau.

I går advarede Sundhed.dk om, at danskerne skulle forberede sig om at blive ramt af kø, når de besøgte sitet under genåbningen.

Ifølge Morten Elbæk Petersen oversteg ventetiden dog ikke på noget tidspunkt mere end 4 til 5 minutter, mens brugere i en stor del af dagen kunne gå direkte ind på siden.

Læs også: Netcompany og Trifork vandt udbud om coronapas: Få alle detaljerne om appen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Delivering enduring customer engagement: Why now is the time to invest in a solid data foundation

Never has it been more important to have a robust data management strategy that enables a 360 view of the customer. The most successful companies in the current environment are harnessing the value of their data by proactively monitoring changes in customer behaviors & experiences and making targeted investments to address them.Hear firsthand how Maersk is offering a completely differentiated customer experience by putting data at the heart of their digital-transformation journey.

23. april 2021 | Læs mere


Digital konference: Træf det rigtige cloud-valg - fokus på strategi bag og muligheder med hybrid- og multi-cloud

Få indsigt i de strategiske valg, som en række førende CIO'er har foretaget på cloud-området - og hør hvordan hybrid- og multi cloud-tilgangen giver en række fordele - hvis du vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologi-stakke til at gå op i en højere enhed.

28. april 2021 | Læs mere


Brug af kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige. Vi sætter derfor fokus på, hvilke udfordringer og muligheder der er, og hvilke rettigheder borgerne har i en sådan en situation, hvor sagsbehandlingen og afgørelserne er truffet på baggrund af kunstig intelligens. Og hør hvordan nogle af de kommuner, der har erfaringer med brug af kunstig intelligens, har formået at anvende denne teknologi.

29. april 2021 | Læs mere


Premium
Her er vinderen af Computerworld Image 2021: Microsoft har det bedste image for tredje år i træk
Forklaringen på Microsoft stærke image skal ifølge selskabets danske direktør Nana Bule findes i kombinationen af den stærke teknologi-innovation i den amerikanske afdeling og de danske ansatte, der dyrker de nære relationer.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.