Artikel top billede

Kæmpe pres på coronapas under genåbningen: Danskerne tjekkede testsvar en million gange

Cirka en million danskere skulle i går have adgang til deres coronpas, men Sundhed.dk klarede det store pres uden større problemer, lyder det fra tjenestens direktør.

Der var travlhed hos de danske frisører, tatovører og skønhedssaloner i går, da de liberale erhvervs genåbnede med krav om fremvisning af et coronapas.

Det afspejlede sig også i trafikken til sundhed.dk og appen Minsundhed, hvor folk kan finde dokumentation for deres vaccination eller negative testsvar, oplyser direktøren for Sundhed.dk Morten Elbæk Petersen til nyhedsbureauet Ritzau.

Ifølge nyhedsbureauet havde Sundhed.dk frem til klokken20 tirsdag aften 746.000 besøg, mens appen MinSundhed havde 314.000 besøg.

Travl dag

Det vil sige, at de to tjenester til sammen blev besøgt mere end én milliongange

Læs også: Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det

"Det har været en travl dag, men også en god dag. Vores løsninger har virket, så danskerne har kunnet bruge coronapasset til at deltage i genåbningen," siger direktøren til Ritzau.

I går advarede Sundhed.dk om, at danskerne skulle forberede sig om at blive ramt af kø, når de besøgte sitet under genåbningen.

Ifølge Morten Elbæk Petersen oversteg ventetiden dog ikke på noget tidspunkt mere end 4 til 5 minutter, mens brugere i en stor del af dagen kunne gå direkte ind på siden.

Læs også: Netcompany og Trifork vandt udbud om coronapas: Få alle detaljerne om appen her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere