Artikel top billede

Proact klar med regnskab: Bedste resultat nogensinde

Proact, der et svensk it-firma, har på trods af coronakrisen leveret det bedste resultat nogensinde.

Det svenske it-firma Proact har netop offentliggjort sit regnskab for 2020, og det ”det bedste regnskab nogensinde”.

Det oplyser selskabet administrerende direktør Jonas Hasselberg i regnskabet.

”Der var været store nedgange i flere industrier, hvilket også har haft indflydelse på kundernes investeringer i Proacts tjenester og produkter. Set i det lys er jeg særligt stolt over, at Proact har leveret sit bedste resultat nogensinde,” skriver Jonas Hasselberg i regnskabet.

Her hæfter han sig især ved, at selskabet er kommet ud af 2020 med en justeret EBITA på 219 millioner SEK og en EBITA-margin på 6,0 procent.

Regnskabet viser ligeledes at selskabet landede en omsætning på 3,6 milliarder svenske kroner mod 3,4 milliarder i 2019.

Årets resultat før skat lande på 167,7 millioner mod 101,7 millioner i 2019.

Proact har mere end 1.000 ansatte i 15 forskellige lande i Europa og USA.

Tidligere i denne uge offentliggjorde Proact at selskabet havde købt den svenske it-virksomhed Conoa for 105 millioner svenske kroner.

Læs mere om det her:
Proact køber endnu et selskab: Betaler trecifret millionbeløb
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere