Artikel top billede

Proact køber endnu et selskab: Betaler trecifret millionbeløb

Den svenske it-virksomhed Proact har endnu engang købt et konkurrerende selskab. Købsprisen løber op i et trecifret millionbeløb.

It-virksomheden Proact annoncerer nu endnu et opkøb.

Denne gang er det en anden svensk virksomhed med navnet Conoa.

Med opkøbet mener svenske Proact, at man er med til at udvide sin egen portefølje inden for hybrid cloud og data centre.

"Conoa har, ligesom Proact, et stærkt fokus på at hjælpe kunder med at skabe værdi og vækst for deres kunder gennem smarte it-løsninger. Vores nye kolleger fra Conoa har stærke kompetencer og ekspertise, der giver os mulighed for at udbrede vores portefølje og position,” lyder det fra Proacts administrerende direktør Jonas Hasselberg.

Læs også: Proact annullerer kommende udbetalinger af millioner af kroner på grund af Covid-19

Prisen for opkøbet lyder på 105 millioner svenske kroner. Omregnet til danske kroner er det 76 millioner.

Det svarer til 10 gange så meget som Conoas nuværende driftsoverskud. Desuden forventer Proact, at opkøbet kommer til at bidrage årligt med 80 millioner svenske kroner i øget salg for selskabet.

For to år siden havde Proact også den store pengepung fremme i forbindelse med et opkøb. Her var det en belgisk konkurrent med 220 ansatte, der blev en del af koncernen.

Læs mere her: Proact køber it-selskab med 220 medarbejdere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.