Artikel top billede

Kryptobørs rammer værdi på 100 milliarder dollar: Direktør frygter regulering

Den amerikanske handelsplatform for kryptovaluta Coinbase stormer ind på fondsbørsen med en værdi på hele 100 milliarder dollar.

Onsdag blev handelsplatformen for kryptovaluta Coinbase børsnoteret, og den kom flyvende fra start.

Selskabet ramte en værdi på 100 milliarder dollar. Med den aktuelle dollarkurs svarer det til 621 milliarder kroner.

Coinbase blev stiftet i 2012, og har i dag 56 millioner brugere over hele verden og platformen har digitale-aktiver for 223 milliarder dollar. Dermed er platformen den største af sin slags.

Læs også: Verdens største kryptobørs fordoblede omsætningen i 2020: Nu søger Coinbase om børsnotering

Børsnoteringen har fået administrerende direktør for Coinbase, Brian Armstrong, til at forklare, at han frygter øget regulering skal spænde ben for det fremadstormende selskab.

"Grundlæggede beder vi bare som minimum om at blive behandlet på samme måde som traditionelle finansielle virksomheder og ikke blive straffet for at bevæge os inden for krypto-området," siger Brain Armstrong til det amerikanske erhvervsmedie CNBC.

Frygten fra Coinbase-topchefen er ikke helt ubegrundet. Joe Bidens regering har allerede peget på, at der er brug for at skrue op for reguleringen af markedet for kryptovaluta.

Det er dog fortsat usikkert præcis, hvordan en sådan lovgivning vil se ud.

Læs mere her: Biden på vej med regulering af bitcoins og andre kryptovaluta
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.