Artikel top billede

Danske Trifork vil børsnoteres for milliarder om to måneder

Den danske it-virksomhed Trifork planlægger i stilhed en børsnotering inden sommerferien.

Inden for de kommende måneder planlægger den danske it-virksomhed Trifork at blive børsnoteret.

Det skriver Børsen, der har talt med en række anonyme kilder.

Trifork selv er nemlig selv ret fåmælt, når selskabet bliver spurgt direkte til planerne om en kommende børsnotering. Stifter og ejer af Trifork, Jørn Larsen, lægger ikke skjul på, at selskabet går med en plan om at børsnotere selskabet. Nærmere vil stifteren dog ikke komme det.

“Vi går med overvejelser om en eventuel børsnotering på et tidspunkt. Jeg vil ikke sige noget om tidspunktet, for det er ikke mere fast, end at det stadig kan nå at ændre sig,” siger Jørn Larsen til avisen.

Der har længe været spekulationer om en kommende børsnotering af det danske selskab. Nu ser det dog ud til at planerne er kommet tættere på.

Læs også: Trifork på vej mod kæmpe børsnotering: Aktierne kan blive sat til salg inden sommer

Usikkerhed om værdi

Trifork har godt vind i sejlene på ordrerne for tiden. Sammen med Netcompany skal selskabet blandt andet levere det kommende coronaps.

I februar lød vurderingen fra Børsen, at selskabets værdi lå på én milliard kroner. Nu vurderer avisen dog, at prisen kan være det dobbelte.

Trifork blev i 1996 stiftet af Jørn Larsen og har i mange år været en aarhusiansk virksomhed.

Trifork har tidligere været børsnoteret, nemlig fra 2007 til 2014. I 2014 valgte selskabet også at flytte sit hovedkvarter til Schweiz, hvor Jørn Larsen også har haft sin bopæl siden 2008.

Læs også: Danske Trifork arbejder i al hemmelighed på en børsnotering: Sigter efter at gå på børsen inden for et år




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere