Artikel top billede

Danske Trifork vil børsnoteres for milliarder om to måneder

Den danske it-virksomhed Trifork planlægger i stilhed en børsnotering inden sommerferien.

Inden for de kommende måneder planlægger den danske it-virksomhed Trifork at blive børsnoteret.

Det skriver Børsen, der har talt med en række anonyme kilder.

Trifork selv er nemlig selv ret fåmælt, når selskabet bliver spurgt direkte til planerne om en kommende børsnotering. Stifter og ejer af Trifork, Jørn Larsen, lægger ikke skjul på, at selskabet går med en plan om at børsnotere selskabet. Nærmere vil stifteren dog ikke komme det.

“Vi går med overvejelser om en eventuel børsnotering på et tidspunkt. Jeg vil ikke sige noget om tidspunktet, for det er ikke mere fast, end at det stadig kan nå at ændre sig,” siger Jørn Larsen til avisen.

Der har længe været spekulationer om en kommende børsnotering af det danske selskab. Nu ser det dog ud til at planerne er kommet tættere på.

Læs også: Trifork på vej mod kæmpe børsnotering: Aktierne kan blive sat til salg inden sommer

Usikkerhed om værdi

Trifork har godt vind i sejlene på ordrerne for tiden. Sammen med Netcompany skal selskabet blandt andet levere det kommende coronaps.

I februar lød vurderingen fra Børsen, at selskabets værdi lå på én milliard kroner. Nu vurderer avisen dog, at prisen kan være det dobbelte.

Trifork blev i 1996 stiftet af Jørn Larsen og har i mange år været en aarhusiansk virksomhed.

Trifork har tidligere været børsnoteret, nemlig fra 2007 til 2014. I 2014 valgte selskabet også at flytte sit hovedkvarter til Schweiz, hvor Jørn Larsen også har haft sin bopæl siden 2008.

Læs også: Danske Trifork arbejder i al hemmelighed på en børsnotering: Sigter efter at gå på børsen inden for et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere