Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

22.000 danske fiberkunder får flere udbydere at vælge imellem

SEF Fiber åbner nu sit fibernet og giver andre udbydere end Stofa adgang til 22.000 husstande i og omkring Svendborg. Det sker i samarbejde med selskabet OpenNet.

22.000 husstande, som er koblet på SEF Fiber i og omkring Svendborg på Sydfyn, kan i dag kun købe internet og tv gennem Stofa.

Nu åbner selskabet fibernettet og inviterer andre tjenesteudbydere til samarbejde.

Åbningen af SEFs fibernet sker gennem brancheplatformen OpenNet, som også har muliggjort samarbejder mellem en lang række andre fibernetejere og internet- og tv-udbydere.

Nye internet- og tv-udbydere vil formentlihg kunne levere indhold til kunderne på SEF’s fibernet i slutningen af 2021.

SEF Fiber indledte fiberudrulning i 2004 og har i dag etableret fiber til cirka 22.000 husstande og erhvervsadresser. Heraf er omkring 13.000 aktive fiberkunder.

SEF Fiber har i de seneste år haft fokus på at etablere fiber til tyndt befolkede områder med dårlig bredbåndsdækning ofte med støtte fra den statslige bredbåndspulje.

SEF Fiber A/S indgik i 2016 i samarbejde med SE (nu Norlys) og Stofa, som overtog salg, kundeservice, drift og fiberudrulning for SEF Fiber A/S. Alle kunder blev ligeledes overdraget til Stofa i 2016.

SEF fiber blev herefter er rent netselskab, der udlejer adgang til sin fiberinfrastruktur på engros-basis.Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.