Artikel top billede

Podcast: Chemtrails, Bermudatrekanten og Hitlers hemmelige base på Sydpolen

Conspiracy Theories på Spotify kommer omkring både kendte og mere eksotiske konspirationsteorier. Det er svært underholdende og giver ammunition til næste gang man er tvangsindlagt til at høre på familiens skøre onkel.

Før internettet var det sværere for skøre kugler at gejle hinanden op. Men konspirationsteorier er ingen ny opfindelse. Hvilket man vil vide, hvis man eksempelvis har set X-Files.

Tænk bare på Roswell, hvor et udenjordisk rumskib måske eller måske ikke styrtede ned i 1947. Eller på den tophemmelige base – Area 51 – hvor ligene af de uheldige rumvæsener angiveligt opbevares.

Dertil kommer naturligvis spekulationerne om hvorvidt månelandingen i 1969 fandt sted, om jorden fik besøg af rumvæsener allerede i oldtiden – og om planeten for øvrigt er flad.

Men det er så hverdagsagtigt og velkendt. For oven i kommer Bermudatrekanten, Vatikanets hemmelige konti, Elvis’, Kennedys’, Kurt Cobains og Marilyn Monroes mystiske død og meget andet.

Podcast-serien Conspiracy Theories kommer omkring det hele og mere til. Ja, faktisk er der så talrige emner at tage fat på, at undertegnede stødte på adskillige teorier, der forekom fuldkommen ukendte.

Serien tager typisk fat på den officielle forklaring på en given sag. Såsom at sporene efter et jetfly er banale kondensstriber – samt på den ”uofficielle” forklaring; nemlig at sporene efter flyene er såkaldte chemtrails og det synlige bevis på, at skumle bagmænd i Verdensregeringen prøver at påvirke klimaet.

Seriens producenter har virkelig lagt sig i selen for at grave historier frem, som nogle mennesker mener, at andre gør sig enorme anstrengelser for at skjule sandheden bag.

Men prøv at lytte til en episode eller tre. Enten af ren fornøjelse eller for at få lidt skyts til en kommende fødselsdag, hvor man ved, at familiens småskøre onkel alligevel vil tale på én i timevis om, hvordan det hele i virkeligheden hænger sammen.

Og, hvem ved: Måske var Hitler faktisk besat af dæmoner? For hvorfra skulle han ellers få den skøre idé at bygge baser på Sydpolen? Medmindre det naturligvis var for at skjule den tophemmelige anti-tyngdekraftsteknologi, nazisterne havde fundet i et gammel hindutempel. Det er ganske vist..

Podcast: Conspiracy Theories / Kan streames på Spotify
Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.