Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Dell i afsluttende forhandlinger med købere: Forventer at Dell Boomi bliver solgt for milliarder i de kommende dage

Dell er langt i forhandlingerne med en køber, som skal overtage Dells store cloud-forretning Boomi. Pris: Omkring 25 milliarder kroner.

Dell er tæt på at sælge hele sin store cloud-forretning, Dell Boomi, og er for tiden inde i de afsluttende forhandlinger med en køber.

Det drejer sig om de to kapitalfonde Francisco Partners og TPG, der ifølge Bloomberg er klar til at lægge omkring fire milliarder dollar - 25 milliarder kroner - på bordet for Dells cloud-platform.

Dell har ejet Boomi - som er et selvstændigt selskab i Dell-koncernen - siden 2010.

Selskabet leverer en teknologineutral og cloud-baseret løsning, der hjælper virksomheder med at integrere forskellige cloud-platforme med hinanden og andre systemer.

Selskabet betegner selv løsningen som ‘IPaaS’. Den anvendes især i forbindelse med ERP-integrationer på tværs af on premise og cloud.

Ifølge Bloomberg ønsker Dell at sælge Boomi som led i en generel fokusering af selskabet.

Selskabet solgte i fjor sit sikkerhedsselskab RSA for et par milliarder dollar og meddelte fornylig, at også mægtige VMware skal splittes ud som selvstændigt selskab.

Det kan du læse mere om her: Dell vil slippe grebet om VMware: Skal være selvstændigt selskab

Læs også interview med Dell Boomis danske chef, Linda Lindborg: Danske virksomheder rykker i stor stil i skyen med deres ERP-løsninger: "Den drivende faktor er SAP- eller Microsoft-kunder, der flytter i skyen"

Læs også:

Dell forbereder sig på et stort frasalg: VMware bliver formentlig solgt fra i efteråret 2021

Dell bekræfter: Sælger sikkerhedsfirma for 14 milliarder kroner