Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dell i afsluttende forhandlinger med købere: Forventer at Dell Boomi bliver solgt for milliarder i de kommende dage

Dell er langt i forhandlingerne med en køber, som skal overtage Dells store cloud-forretning Boomi. Pris: Omkring 25 milliarder kroner.

Dell er tæt på at sælge hele sin store cloud-forretning, Dell Boomi, og er for tiden inde i de afsluttende forhandlinger med en køber.

Det drejer sig om de to kapitalfonde Francisco Partners og TPG, der ifølge Bloomberg er klar til at lægge omkring fire milliarder dollar - 25 milliarder kroner - på bordet for Dells cloud-platform.

Dell har ejet Boomi - som er et selvstændigt selskab i Dell-koncernen - siden 2010.

Selskabet leverer en teknologineutral og cloud-baseret løsning, der hjælper virksomheder med at integrere forskellige cloud-platforme med hinanden og andre systemer.

Selskabet betegner selv løsningen som ‘IPaaS’. Den anvendes især i forbindelse med ERP-integrationer på tværs af on premise og cloud.

Ifølge Bloomberg ønsker Dell at sælge Boomi som led i en generel fokusering af selskabet.

Selskabet solgte i fjor sit sikkerhedsselskab RSA for et par milliarder dollar og meddelte fornylig, at også mægtige VMware skal splittes ud som selvstændigt selskab.

Det kan du læse mere om her: Dell vil slippe grebet om VMware: Skal være selvstændigt selskab

Læs også interview med Dell Boomis danske chef, Linda Lindborg: Danske virksomheder rykker i stor stil i skyen med deres ERP-løsninger: "Den drivende faktor er SAP- eller Microsoft-kunder, der flytter i skyen"

Læs også:

Dell forbereder sig på et stort frasalg: VMware bliver formentlig solgt fra i efteråret 2021

Dell bekræfter: Sælger sikkerhedsfirma for 14 milliarder kroner
Premium
Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"
Rådet for Digital Sikkerheds Henning Mortensen har haft armene oppe over hovedet siden igår. Micrsoft har lovet at holde alle europæiske brugeres cloud-placerede data i EU. Dog vil formanden gerne se hele udrulningens betingelser på skrift før festen.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.