Artikel top billede

Too Good To Go henter 223 millioner kroner: Skal sætte turbo på ekspansion i USA

Danskstiftede Too Good To Go får kapitaltilførsel på en kvart milliard kroner fra Vækstfonden. Den friske kapital skal bruges på at sætte skub i den amerikanske ekspansion.

Danske Too Good To Go har netop hentet 223 millioner kroner.

Kapitalen kommer i form af et lån fra Vækstfonden og skal primært bruges på en yderligere ekspansion i USA.

Selskabet, der står bag en markedsplads for overskudsmad, vil være markedsledende i USA inden udgangen af 2024, skriver Vækstfonden i en meddelelse.

"USA har ubegribeligt meget madspild, og det er derfor her, vi har mulighed for at gøre den største forskel. Vi har sat os et ambitiøst mål om, at vi skal være til stede i de største amerikanske byer inden årets udgang, så vi hurtigt kan opnå en position, der er på højde med vores europæiske. Det kræver kapital, og derfor er vi meget taknemmelige for, at Vækstfonden vil hjælpe os på vej med et lån,” fortæller Thomas Zeihlund, COO og CFO for Too Good To Go.

Too Good To Gos app blev lanceret i Danmark tilbage i 2016. I dag er selskabet tilstede i 15 lande og har mere end 37 millioner bruger på verdensplan.

Selskabet, der er ledet af Endomondo-grundlæggeren Mette Lykke, ansætter i gennemsnit to nye medarbejdere om dagen og har netop ramt 1.000 ansatte i alt, lyder det.

"I Vækstfonden vil vi gerne være med til at udvikle de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af. Til det hører at finansiere særligt grønne og bæredygtige virksomheder, der er med til at gøre en forskel for klimaet, den grønne omstilling, og som samtidig skaber vækst og arbejdspladser. Det er Too Good To Go et fremragende eksempel på. På få år har de formået at skabe en global forretning, der sætter Danmark på verdenskortet,” siger Rolf Kjærgaard, CEO for Vækstfonden, i meddelelsen.

Tilbage i efteråret åbnede Too Good To Go komtor i New York, Boston og er nu på vej med et kontor i New Jersey.

Læs mere her: Dansk-stiftede Too Good To Go rejser 190 millioner kroner i stor kapitalrunde - skal investeres i udrulning i USA




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere