Topnyhed:Her er Oracles nye danske topchef: Overtager posten fra Ingrid Mjøen

Artikel top billede

Microsoft, AWS, Google og Apple går sammen med Intel om at løse global chip-krise: Danner ny lobbyorganisation

En lang række amerikanske tech-giganter er gået sammen i en ny lobbyorganisation, der skal sikre offentlig støtte i USA til at løse chip-udfordringerne.

En række af verdens største aftagere af chips går nu sammen med Intel og opretter en lobbyorganisation, der skal presse på for at sikre offentlige tilskud til chip-produktion.

Gruppen udgøres blandt andet af Microsoft, Apple, Google og Amazon Web Services, skriver Reuters.

Den nyoprettede organisation, der går under navnet "CHIPS in America Coalition," oplyste tirsdag, at den har bedt amerikanske lovgivere om finansiering til Chips for Amrica Act, som præsident Joe Biden har lanceret med håb om at hente 50 milliarder dollar fra det offentlige til chipproduktion.

"En robust finansiering af CHIPS-loven vil hjælpe USA med at opbygge den ekstra kapacitet, som er nødvendig for at have mere modstandsdygtige forsyningskæder for at sikre, at kritiske teknologier vil være der, når der er brug for det," lyder det fra lobbyorganisationen i et brev til den amerikanske kongres.

Læs også: Michael Dell med dyster udmelding: Chipmanglen vil fortsætte i årevis

Den seneste tid har den amerikanske bilindustri presset hårdt på for at offentlig støtte til at sikre chip-forsyninger til fabrikkerne.

Den nye koalition inkluderer spillere fra en række industrier, hvilket har til formål at advare regeringen mod at favorisere en enkelt branche såsom bilindustrien.

I CHIPS in America Coalition findes ligeledes selskaber som AT&T, Cisco, General Electric, HPE og Verizon.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


Premium
Oracle klar med afløser for Ingrid Mjøen: Her er den nye danske topchef
Oracle Danmark har udnævnt ny CEO for den danske forretning. Den nye landechef overtager nu tøjlerne fra Ingrid Mjøen, der er rykket videre til en international stilling i Oracle.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.