Artikel top billede

Xiaomi er ikke længere en ’kommunistisk militærvirksomhed’

Den kinesiske mobilproducent Xiaomi er officielt inde i varmen igen.

Den kinesiske mobilproducent og en af de førende kinesiske smartphone-mærker i landet, Xiaomi, er , modsat Huawei, ikke længere i unåde hos den amerikanske regering.

Selskabet blev 12. maj pillet af den såkaldte ’Entity List’, som siden 2019 har været den blacklist, som den amerikanske regering har opgjort over potentielle kinesiske trusler.

Godt to uger efter sin genvundne status figurerer Xiaomi nu ikke længere som nogen ’ kinesisk kommunistisk militærvirksomhed’, som betegnet af de amerikanske myndigheder, skriver netmediet Techcrunch.

Den kinesiske mobilproducent lagde i februar 2021 sag an mod den amerikanske regering, som i marts 2021 blev bakket midlertidigt op af en amerikansk domstol, som betegnede forbuddet som ’arbitrært og kapriciøst’.

”Vi er taknemlige for tilliden og supporten fra vores globale brugere, partnere, medarbejdere og aktionærer. Vi gentager, at vi er en åben, gennemsigtig, børsnoteret og uafhængig drevet samt ledet virksomhed,” lyder det fra Xiaomi ovenpå afgørelsen.

Mens Xiaomi igen må operere uhindret i USA, er den førende kinesiske mobilproducent, Huawei, fortsat blacklistet i USA, hvilket blandt andet gør at selskabet er forment adgang til afgørende tjenester såsom Googles Play app-butik til android-smartphones.

Xiaomi er i dag verdens tredjestørste smartphone-producent bag Samsung og Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.