Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Streaming: Bureaukraterne stiller Asgårds snydepels til regnskab

Halvguden Loke har snydt, svindlet og myrdet sig vej gennem talrige Marvelfilm, men det værste er alligevel alt det rod, han har lavet i universets tidslinje. Se mere i Loki, der får premiere på Disney+ den 9. juni.

Hvis man har læst Peter Madsens klassiske tegneserie Valhalla eller lyttet efter, da der blev undervist i nordisk mytologi i folkeskolen, så ved man allerede et og andet om halvguden Loke.

Har man yderligere set et par af de nyere Marvel-film vil man være klar over, at han er en decideret skidt karl, men også en svært underholdende én af slagsen.

Så det er kun ret og rimeligt, at Disney og Marvel Studios nu giver Asgårds snydepels sin helt egen serie, heldigvis stadig med Tom Hiddleston i hovedrollen.

Loki – som jo er hans angelsaksiske navn – består af seks afsnit og har premiere på Disney+ den 9. juni.

Serien foregår efter begivenhederne i Avengers Endgame, hvor en betydelig del af universets indbyggere vendte tilbage efter at have tilbragt nogle år i intetheden som en slags rodløse elementarpartikler.

Men det behøver man ikke at have 100% styr på. For det er nok at vide, at Loke bærer en stor del af ansvaret for talrige tidsspring, vildspor, parallelforløb og generelt roderi med universets kronologi gennem de senere års Marvelfilm.

Men nu går den altså ikke længere, mener den bureaukratiske organisation Time Variance Authority (TVA).

De har til opgave at sørge for at tiden flyder som tiden skal, og i Loki tvinger den grå TVA-papirnusser Mobius M. Mobius (Owen Wilson) derfor den genstridige halvgud til at hjælpe med at rette tiden ud og sørge for, at universet atter bringes i vater.

Det ser – baseret på traileren her – ud til at blive en underholdende omgang, og det skulle da også bare mangle.

Disney+ har trods alt allerede en imponerende historik på seriefronten med velfungerende titler som WandaVision, The Mandalorian og The Falcon & The Winter Soldier, så Loki har noget at leve op til.

Titel: Loki (serie i seks afsnit) / Premiere på Disney+ 9. juni




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere