Artikel top billede

Fra Novo Nordisks interne it-afdeling til et toneangivende konsulenthus: Få overblikket over NNIT's udvikling under Per Koguts ledelse

Per Kogut takker af efter 15 år som frontfigur for NNIT. Under hans lederskab har NNIT løsrevet sig fra Novo Nordisk, blevet børsnoteret, gennemgået en krise og kommet tilbage på rette køl. Få det fulde overblik over den markante udvikling, som selskabet har gennemgået i de senere år.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om NNIT's markante udvikling med Per Kogut ved roret.
991
5 min
NNIT er bestemt ikke kendt for hyppige udskiftninger i ledelsestoppen.

Men efter 15 år med Per Kogut ved roret, blev det alligevel tid til et vagtskifte.

Fremover er det svenske Pär Fors, der nu skal "videreføre NNIT's strategiske rejse og tage NNIT ind i den næste udviklingsfase," som formand Carsten Dilling beskriver det.

Det hører til sjældenhederne, at topchefer for store, danske, børsnoterede virksomheder sidder på tronen i så lang en årrække, som Per Kogut har gjort.

Derfor har NNIT-veteranen også været førstehåndsvidne til den massive transformation, som selskabet har undgået. Og som han selv har påvirket.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Gigabit dropper navnet - nu skal selskabet hedde Wizer: Og det er der særlige grunde til, fortæller direktør Claus Østergaard Olesen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Derfor gik det galt: Her er grunden til at det nye coronapas har været ramt af tre nedbrud på en uge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Kyhn stopper som CIO hos Nemlig.com

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Jeg har aldrig set en person have så stor indflydelse på et aktivs værdi, som Elon Musk har med et enkelt tweet”


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.