Artikel top billede

Fra Novo Nordisks interne it-afdeling til et toneangivende konsulenthus: Få overblikket over NNIT's udvikling under Per Koguts ledelse

Per Kogut takker af efter 15 år som frontfigur for NNIT. Under hans lederskab har NNIT løsrevet sig fra Novo Nordisk, blevet børsnoteret, gennemgået en krise og kommet tilbage på rette køl. Få det fulde overblik over den markante udvikling, som selskabet har gennemgået i de senere år.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om NNIT's markante udvikling med Per Kogut ved roret.
991
5 min
NNIT er bestemt ikke kendt for hyppige udskiftninger i ledelsestoppen.

Men efter 15 år med Per Kogut ved roret, blev det alligevel tid til et vagtskifte.

Fremover er det svenske Pär Fors, der nu skal "videreføre NNIT's strategiske rejse og tage NNIT ind i den næste udviklingsfase," som formand Carsten Dilling beskriver det.

Det hører til sjældenhederne, at topchefer for store, danske, børsnoterede virksomheder sidder på tronen i så lang en årrække, som Per Kogut har gjort.

Derfor har NNIT-veteranen også været førstehåndsvidne til den massive transformation, som selskabet har undgået. Og som han selv har påvirket.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Den offentlige sektor plages af en forsigtighedskultur, mener Just-Eat-rigmand: "Vi skal tillade, at der tages flere risici i forbindelse med test af nye it-løsninger"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Berygtet botnet er lige nu den største cybertrussel: Tusindvis af danske virksomheder ramt i december

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Truende retssager, beskyldninger om sexchikane og en astronomisk topchef-løn: Sådan gik det til da Microsoft sendte chokbølger gennem spilverdenen med opkøbet af Blizzard

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpe stigning i ransomware-angreb: Så mange millioner kroner koster et brud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

“Efter de første otte timer uden strøm besluttede politiet at aktivere Grønlands Beredskabsstab, hvor jeg sad sammen med politiet, Arktisk Kommando, sundhedsvæsenet og brandvæsenet”