Artikel top billede

Regningen vokser og vokser: Bødskov beder om endnu et trecifret millionbeløb til ejendomsvurderingssystem

Det udskældte it-system til de nye ejendomsvurderinger bliver endnu dyrere end forventet.

Det omstridte it-system til ejendomsvurdering skal bruge endnu flere penge.

Det fremgår af et aktstykke til Folketingets Finansudvalg, hvor skatteminister Morten Bødskov (S) anmoder om et yderligere trecifret millionbeløb til videreudvikling af it-ejendomsvurderingssystemet i andet semester af 2021.

Det erfarer netmediet Pio Pio.

Hvornår det kommende it-system vil stå klar fremgår ikke af mediets oplysninger, da aktstykket fortsat er fortroligt.

Skredet med langt over 1000 procent

Oprindeligt blev det reviderede it-system til ejendomsvurderinger skønnet til at løbe op i 81,8 millioner kroner, dengang projektet blev skudt i gang i 2015.

Siden er det blevet udskudt flere gange, mens budgetrammen er skredet med over 1000 procent til over 1,1 milliard kroner.

Systemet har været på tegnebrættet siden 2013.

Statsrevisorerne krævede i december 2020 at Rigsrevisionen gransker økonomien i det kuldsejlede ejendomsvurderingssystem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere