Artikel top billede

Zoom skovler penge ind: Omsætningen tredoblet i kølvandet på corona efter eksplosiv vækst

Videoplatformen Zoom har oplevet voldsom fremgang i det seneste år, og selskabet overrasker også positivt i årets første kvartal.

Få virksomheder har lukreret mere på pandemien end videokonferenceplatformen Zoom.

Og selvom pandemien nu takket være vaccinationerne er på tilbagetog i store del af den vestlige verden og genåbningerne står for døren, så kom Zoom ud af årets første kvartal med et bedre resultat end forventet.

Det viser selskabets regnskab, der blev offentliggjort tirsdag aften, skriver amerikanske CNBC.

Markant fremgang

I det første kvartal, der løb frem til 30. april, oplevede selskabet en salgsvækst på 191 procent og omsætningen tog et hop fra 328,2 millioner dollar til 956,2 millioner dollar.

Analytikerne havde ifølge CNBC forventet en omsætning på 906 millioner dollar.

I årets andet kvartal forventer Zoom en omsætning på mellem 985 og 990 millioner dollar, mens selskabet for det samlede år forventer at ramme en omsætning på 3,8 milliarder dollar.

Zoom oplyste også, at produktet Zoom Phone, der blandt andet består af en cloud-baseret telefon-tjeneste – var vokset fra 1 millioner brugere i januar til 1,5 millioner brugere i slutningen af april.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere