Artikel top billede

Zoom skovler penge ind: Omsætningen tredoblet i kølvandet på corona efter eksplosiv vækst

Videoplatformen Zoom har oplevet voldsom fremgang i det seneste år, og selskabet overrasker også positivt i årets første kvartal.

Få virksomheder har lukreret mere på pandemien end videokonferenceplatformen Zoom.

Og selvom pandemien nu takket være vaccinationerne er på tilbagetog i store del af den vestlige verden og genåbningerne står for døren, så kom Zoom ud af årets første kvartal med et bedre resultat end forventet.

Det viser selskabets regnskab, der blev offentliggjort tirsdag aften, skriver amerikanske CNBC.

Markant fremgang

I det første kvartal, der løb frem til 30. april, oplevede selskabet en salgsvækst på 191 procent og omsætningen tog et hop fra 328,2 millioner dollar til 956,2 millioner dollar.

Analytikerne havde ifølge CNBC forventet en omsætning på 906 millioner dollar.

I årets andet kvartal forventer Zoom en omsætning på mellem 985 og 990 millioner dollar, mens selskabet for det samlede år forventer at ramme en omsætning på 3,8 milliarder dollar.

Zoom oplyste også, at produktet Zoom Phone, der blandt andet består af en cloud-baseret telefon-tjeneste – var vokset fra 1 millioner brugere i januar til 1,5 millioner brugere i slutningen af april.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere