Artikel top billede

Norton lancerer ny funktion, der tillader brugere at mine kryptovaluta

Norton præsenterer i dag en løsning, der gør det sikkert og let at mine kryptovaluta gennem din antivirusløsning.

En ny funktion, som NortonLifelock - eller bare Norton - der leverer cybersikkerhedsløsninger til private forbrugere, skal berige Nortons kunder - helt bogstaveligt.

Sikkerhedsleverandøren inviterer nemlig i dag Norton-brugere, der er tilmeldt det tidlige adopteringsprogram, til at afprøve minedrift af kryptovalutaen Ethereum gennem Norton 360 antivirus programmet.

Det skriver BeepingComputer.

Norton Crypto-funktionen er designet til at give brugerne mulighed for "sikkert og let at udvinde kryptovaluta."

I de indledende faser vil brugerne kun være i stand til at udvinde for Ethereum.

Norton Crypto sørger for at opbevare mønsterne i en cloud-baseret tegnebog - Norton Crypto Wallet - for den digitale minearbejder eller mineren.

"Vi er stolte af at være det første cybersikkerhedsfirma, der tilbyder miners muligheden for sikkert og let at gøre ledig tid på deres pc'er til en mulighed for at tjene digital valuta," kommenterede Gagan Singh, produktchef for NortonLifeLock.

Faren ved mining

Den største fare ved at mine kryptovaluta er, at man let kan risikere at få stjålet de mønter, man har fundet.

Minesoftwareen udnytter pc'ens CPU- og grafikfunktioner til at opnå kryptokurver. Men ofte er minerne nødt til at deaktivere deres antivirusløsninger og lade deres kode stå uovervåget for at finde det digitale guld.

Dette kan føre til kompromittering af minerens systemer, og kryptovaluta-jægerne risikerer demed tyveri af deres hårdt vundne mønter.

Der kan også ske tab, hvis mønterne opbevares på brugerens harddisk, og denne skulle svigte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"
Interview: Apple kan ikke blive ved med at sidde på eneretten til at hente apps til iPhones. Det mener den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der har indledt en sag mod selskabet. “Hvis først du har købt en iPhone, så har Apple monopol gennem sin App Store,” siger Vestager til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.