Artikel top billede

(Foto: Nick Chong)

Norton lancerer ny funktion, der tillader brugere at mine kryptovaluta

Norton præsenterer i dag en løsning, der gør det sikkert og let at mine kryptovaluta gennem din antivirusløsning.

En ny funktion, som NortonLifelock - eller bare Norton - der leverer cybersikkerhedsløsninger til private forbrugere, skal berige Nortons kunder - helt bogstaveligt.

Sikkerhedsleverandøren inviterer nemlig i dag Norton-brugere, der er tilmeldt det tidlige adopteringsprogram, til at afprøve minedrift af kryptovalutaen Ethereum gennem Norton 360 antivirus programmet.

Det skriver BeepingComputer.

Norton Crypto-funktionen er designet til at give brugerne mulighed for "sikkert og let at udvinde kryptovaluta."

I de indledende faser vil brugerne kun være i stand til at udvinde for Ethereum.

Norton Crypto sørger for at opbevare mønsterne i en cloud-baseret tegnebog - Norton Crypto Wallet - for den digitale minearbejder eller mineren.

"Vi er stolte af at være det første cybersikkerhedsfirma, der tilbyder miners muligheden for sikkert og let at gøre ledig tid på deres pc'er til en mulighed for at tjene digital valuta," kommenterede Gagan Singh, produktchef for NortonLifeLock.

Faren ved mining

Den største fare ved at mine kryptovaluta er, at man let kan risikere at få stjålet de mønter, man har fundet.

Minesoftwareen udnytter pc'ens CPU- og grafikfunktioner til at opnå kryptokurver. Men ofte er minerne nødt til at deaktivere deres antivirusløsninger og lade deres kode stå uovervåget for at finde det digitale guld.

Dette kan føre til kompromittering af minerens systemer, og kryptovaluta-jægerne risikerer demed tyveri af deres hårdt vundne mønter.

Der kan også ske tab, hvis mønterne opbevares på brugerens harddisk, og denne skulle svigte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere