Artikel top billede

Udbringnings-appen Wolt er klar til at udfordre Nemlig.com med helt nyt koncept

Wolt vil nu bringe dagligvare ud, der kan bestilles fra selskabets app. Brugerne af Wolt vil i fremtiden kunne vælge mellem op mod 2000 varenumre, som kan leveres på helt ned til 30 minutter.

Den finske takeaway-app Wolt, der de senest år har nydt stor udbredelse i Danmark, gør nu klart til at udfordre Nemlig.com på dagligvareområdet.

Indbyggerne i flere af de store danske byer kender sikkert allerede de blå Wolt-bude fra gadebillet, hvor de suser rundt med tasker fyldt med pizza, burgere, sushi og andre takeaway-retter.

Men selskabet oplyser nu i en pressemeddelelse, at det forbereder en lanceringen af et online supermarkeds-koncept, hvor firmaet i København vil åbne flere lagre fyldt med kødtgrøntsager sæber og toiletpapir.

Levering på 30 minutter

Wolt-brugerne vil kunne vælge mellem 1500 og 2000 varenumre, som kan leveres på helt ned til 30 minutter.

”Dagligvarer er relevante for alle aldersgrupper – og mange ønsker ikke at stå i et fyldt supermarked med kø ved kassen – så vi glæder os til at afprøve konceptet og potentialet,” siger Tine Duelund Schou, kommunikationschef for Wolt, ifølge pressemeddelelsen.

Det nye koncept hedder Wolt Market, og det bliver allerede nu testet i både Finland og Grækenland, men Wolt mener nu også, at det danske marked modent til konceptet.

”Danskernes forbrugsmønstre ændrer sig hele tiden. Vi vil hellere prioritere tid med venner, familie og det, der betyder noget for os. Det har skabt et stort marked for takeaway og levering, og nu er vi også klar til at give danskerne superhurtig levering af dagligvarer,” siger Tine Duelund Schou ifølge pressemeddelelsen.

Wolt blev stiftet i Helsinki i 2014 og er i dag tilstede i 23 lande, her i blandt Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere