Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Udbringnings-appen Wolt er klar til at udfordre Nemlig.com med helt nyt koncept

Wolt vil nu bringe dagligvare ud, der kan bestilles fra selskabets app. Brugerne af Wolt vil i fremtiden kunne vælge mellem op mod 2000 varenumre, som kan leveres på helt ned til 30 minutter.

Den finske takeaway-app Wolt, der de senest år har nydt stor udbredelse i Danmark, gør nu klart til at udfordre Nemlig.com på dagligvareområdet.

Indbyggerne i flere af de store danske byer kender sikkert allerede de blå Wolt-bude fra gadebillet, hvor de suser rundt med tasker fyldt med pizza, burgere, sushi og andre takeaway-retter.

Men selskabet oplyser nu i en pressemeddelelse, at det forbereder en lanceringen af et online supermarkeds-koncept, hvor firmaet i København vil åbne flere lagre fyldt med kødtgrøntsager sæber og toiletpapir.

Levering på 30 minutter

Wolt-brugerne vil kunne vælge mellem 1500 og 2000 varenumre, som kan leveres på helt ned til 30 minutter.

”Dagligvarer er relevante for alle aldersgrupper – og mange ønsker ikke at stå i et fyldt supermarked med kø ved kassen – så vi glæder os til at afprøve konceptet og potentialet,” siger Tine Duelund Schou, kommunikationschef for Wolt, ifølge pressemeddelelsen.

Det nye koncept hedder Wolt Market, og det bliver allerede nu testet i både Finland og Grækenland, men Wolt mener nu også, at det danske marked modent til konceptet.

”Danskernes forbrugsmønstre ændrer sig hele tiden. Vi vil hellere prioritere tid med venner, familie og det, der betyder noget for os. Det har skabt et stort marked for takeaway og levering, og nu er vi også klar til at give danskerne superhurtig levering af dagligvarer,” siger Tine Duelund Schou ifølge pressemeddelelsen.

Wolt blev stiftet i Helsinki i 2014 og er i dag tilstede i 23 lande, her i blandt Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere