Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Her er 10 ledige front-end job, som du kan søge netop nu

Virksomheder som Netcompany, Pharma Nord og Unik System er netop nu på jagt efter frontend-udviklere. Søg dit nye drømmejob her.

I denne uge har vi fokus på frontend udvikling. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Pharma Nord, Netcompany og Unik System Design.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister.

Smartpage søger frontend-udvikler, Valby

Vi søger en løsningsorienteret udvikler

Hos Smartpage hjælper vi danske virksomheder med deres digitalisering. Vores hovedfokus ligger på den online del, hvor vi bl.a. leverer e-handelsløsninger, som vi integrerer op mod kundernes andre systemer. Dertil tilbyder vi en lang række andre relevante services, som kan hjælpe vores kunder med deres online salg.

Med et stigende antal af spændende kunder og projekter, søger vi en skarp udvikler, der har mod på at arbejde med forretningskritiske løsninger.

Dit arbejde kommer primært til at omhandle udvikling af nye og eksisterende løsninger til understøttelse af kundernes forretning, implementering af design og UX, samt udvikling af både små og store features. Du vil bl.a. komme til at arbejde med med Razor, CSS frameworks og JavaScript frameworks (gerne React), samt forskellige API’er til integration af kundens andre systemer.

Læs hele annoncen her.

Nemlig.com søger senior frontend-udvikler til agilt team, Brøndby

Vil du være med til at definere brugeroplevelsen på et af Danmarks største websites? Så har vi en spændende mulighed i en vækstvirksomhed, hvor vi i fællesskab bygger solide løsninger med nye teknologier og kunderne i centrum!

I nemlig.com oplever vi en markant vækst, og vi ønsker at fastholde momentum og hele tiden afsøge nye muligheder og spændende løsninger til gavn for vores mange tilfredse kunder. Denne vækstambition stiller store krav til den fortsatte udvikling af nemlig.com sitet, og de bagvedliggende systemer - både i form af innovative brugeroplevelser, nye koncepter samt tekniske- og performancemæssige forbedringer.

I din dagligdag arbejder du primært med større og mindre projekter på vores egenudviklede website og de tredjepartssystemer vi integrerer op imod. Dit udgangspunkt er en passion for frontend og et godt teknologisk overblik, som du bruger i udviklingen af løsninger, der giver endnu bedre brugeroplevelser når vores kunder handler online.

Læs hele annoncen her.

Flexfone søger nysgerrig frontend-udvikler med mod på Java-script og Angular, Skanderborg

Har du erfaring med udvikling af frontenddelen af it-systemer, og leder du efter et job, hvor du kan bringe dine udviklingskompetencer i spil - så er det dig, vi søger!

Som udvikler hos Flexfone er du med til at udvikle innovative, bruger- og kundevenlige løsninger, som er på forkant med den teknologiske udvikling. Du bliver en del af et af fire udviklingsteams, som arbejder efter udviklingsmetoden Scrum. Du vil få mangeartede opgaver, som primært omhandler videreudvikling af vores egen produktplatform for telefoni og kundehåndteringssystemer.

Derudover bliver du en del af vores udviklingskultur, hvor vi kontinuerligt går efter at udvikle og videreudvikle vores systemer med nye og spændende teknologier med henblik på at levere et premium produkt til vores kunder.

Læs hele annoncen her.

iHeadHunt søger for Politiken frontend-udvikler, København

Er du frontend-udvikler, der gerne vil være del af Politiken.dk, et af Danmarks mest besøgte websites? Lyder det at være med til at udvikle fremtidens medieplatform fra bunden på et af de stærkeste nyhedssites i Danmark, i et fagligt og socialt stærkt team med PO’ere, designer, webmaster og udviklere i en samlet enhed spændende?

Vi er et mindre team på seks udviklere (tre frontend, to backend og en fullstack). Derudover har vi en arkitekt og flere designere, product owners med videre.

Vi forventer at vokse med seks personer i teamet i indeværende år, da vi satser strategisk på udvikling af vores nye platform. Vi ansætter to-tre backend-udviklere.

Vi er lige nu ved at tage de første skridt mod at bygge en helt ny platform, som er del af en langsigtet strategi. Dvs. en ny backend og frontend-struktur, som skal sikre at forretningen fortsat kan udvikle sig digitalt.

Vi vil i højere grad fokusere på tools og infrastruktur, som passer præcist til kernen af vores forretningsbehov, og koble den til specialiserede off-the-shelf-løsninger, som ligger uden for kernen af vores kompetenceområde. Vi har stor fokus på performance og skalerbarhed.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for kunde frontend-udvikler, Odense

Vores kunde ForeFlight har udviklet den bedst sælgende iPad og iPhone app til private og professionelle piloter samt operatører indenfor luftfart.

Vi søger en dygtig og dedikeret frontend-udvikler til at styrke deres softwareteam bestående af meget kompetente og erfarne softwareudviklere.

Du vil være med fra idé til den endelige løsning og altid have fokus på det workflow, som skaber værdi for kunden. Sammen med dit team er I på forkant med de nyeste teknologier og de prioriterer at holde sig up to date.

Hos ForeFlight har de et designteam, der står for produktets visuelle udtryk og kan hjælpe med implementeringen af designet. Har du talent for god UI og hurtigt kan omsætte mock-ups til implementering er det klart en fordel.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger erfarne frontend-udviklere til branchens mest ambitiøse UI-team, København, Aarhus eller Aalborg

Brænder du sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde projekter i Danmark? Så har du lige en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye frontend-udvikler.

Vi kan garantere, at du får branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau.

Du kommer til at være med til at udvikle samfundskritiske it-systemer, der ikke bare har en betydning for vores kunder i det offentlige eller i pensions-, forsikrings- eller a-kassebrancherne, men for mennesker på tværs af det danske samfund.

Netcompany har travlt, og vi oplever stor efterspørgsel efter forretningskritiske webbaserede applikationer og portaler med store krav til brugergrænseflader på tværs af kanaler.

Du bliver en del af vores UI-afdeling, og du kommer til at arbejde tæt sammen med Netcompanys andre front- og backend-udviklere om at bygge markedets bedste og mest brugervenlige it-løsninger.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger React frontend-udvikler, Vejle

Til vores teams søger vi nu en ambitiøs React-udvikler, der vægter en brugervenlig frontend højt. Du bliver stolt, når du leverer software, der er enkelt og brugervenligt.

Brænder du for UI/UX vil det være en stor fordel.

Vi håber at kunne kombinere evnen til at levere en skarp frontend med en dyb forståelse for UX og med dit engagement har du mulighed for at sætte dit præg på hele organisationens UI/UX sammen med vores dygtige UI/UX’ere.

Vi er ved at opbygge et stort komponentbibliotek på tværs af organisationen med genbrug for øje, som derved vil gavne hele organisationens udviklingshastighed. Du vil få en vigtig rolle i at videreudvikle og vedligeholde frameworket.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem tre og fem års erfaring med React-udvikling eller webudvikling.

Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og review af kode er en naturlig del at din hverdag. Du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du kommer til at indgå i et guild (En gruppe af medarbejder, på tværs af teams, der deler viden om React og vedligeholder platformen) og have mulighed for at tage lead på det guild.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger frontend-udvikler til Vitec Aloc, Odense

Kan du implementere veldesignede UI’s med sans for de visuelle elementer? Og er du nysgerrig på førende fintech software i Norden?

Så har du chancen for at få et spændende job hos vores kunde, Vitec Aloc, hvor vi søger en dygtig frontend-udvikler til deres team på web frontend.

Vitec Aloc gearer nemlig op for udviklingen af deres web platform til porteføljestyrings- og administrationssystem PORTMAN, der giver kundernes porteføljeforvaltere, ledelse og slutkunder det bedste overblik over deres investeringer.

Vitec Aloc lægger vægt på, at du har interesse og lyst til at arbejde projektorienteret i et team af kolleger, som hver især varetager specialist-områder inden for forretningsspecifikation, testplanlægning, idriftsættelse og naturligvis it-udvikling.

Som udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med de øvrige i teamet, hvor I i fællesskab skal udvikle og implementere det roadmap, der definerer strategien og visionen med platformen.

Derfor ser de gerne, at du som person er åben og gerne deler din viden og erfaring med dine kolleger.

Læs hele annoncen her.

PDC søger erfaren frontend-udvikler, Brøndby

PDC A/S søger erfaren frontend-udvikler med god forståelse for it-arkitektur til udvikling af nye webløsninger. Har du solid erfaring med udvikling af React og TypeScript-baserede applikationer?

Er du på forkant med de nyeste frontend-softwareværktøjer og metoder? Og vil du gerne indgå i et dygtigt team i et succesfuldt softwarehus?

Så har du nu muligheden for at blive en del af et innovativt, dansk softwarefirma, som udvikler planlægnings- og optimeringsløsninger til kunder i hele verden inden for blandt andet luftfart, sundhedssektoren, færgefart, ambulancetjenester og detailhandel.

Vi tilbyder ansættelse i et spændende, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med dygtige og motiverede kolleger. Jobbet giver stor mulighed for indflydelse på både egne arbejdsopgaver og de værktøjer, vi arbejder med.

Vi lægger stor vægt på, at du udvikler dig fagligt og kan medvirke til, at PDC fortsat vil være teknologisk førende.

Læs hele annoncen her.

Pharma Nord søger frontend-udvikler med flair for UI, Vejle

Kan du lave velstruktureret frontend-kode, og har du samtidig flair for at bygge et brugervenligt interface, der ser indbydende ud?

Så er du måske lige den person, vi leder efter til Pharma Nords webafdeling i Vejle, hvor du vil komme til at arbejde med vores e-handelsplatform, der nu er udrullet i over 20 lande.

Du kommer til at indgå som en vigtig del i Pharma Nords webteam, der står for Pharma Nords mange hjemmesider og webshops. Her vil du arbejde tæt sammen med 11 kollegaer, der bl.a. arbejder med front- og backend-programmering, tekster, grafik og daglige opdateringer af hjemmesider.

Vi forventer, at du har godt styr på HTML, CSS & basal Javascript. Vi er gradvist ved at konvertere vores frontend-kode til Vue, så det vil være en stor fordel, hvis du har arbejdet med dette eller tilsvarende, ligesom det er relevant, hvis du kender til andre gængse Javascript libraries som for eksempel Axios og Moment. Vi bruger dagligt værktøjer som Git, Visual Code og Vue UI.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Hvis du skynder dig, kan du nå at søge en af disse 10 it-stillinger, der er ledige nu.

Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu