Artikel top billede

Dansk Erhverv holder til i børsen i København. Foto: Arne List

Dansk Erhverv: Regeringens nye kæmpe-aftale med kommunerne spænder ben for it-konsulenterne

Ny økonomiaftale spænder ben for brug af it-konsulenter, og der mangler opkvalificering af de kommunale indkøbere. Sådan lyder kritikken fra Dansk Erhverv efter regeringen sammen med KL har fremlagt den kommende økonomiaftale. Der er dog også grund til at rose aftalen, mener erhvervsorganisationen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Dansk Erhverv mener, der er flere tidsler i regeringens nye økonomiaftale med KL
613
3:15 min
Regeringen har sammen med KL og Danske Regioner indgået en økonomiaftale for de kommende fire år. Hos Dansk Erhverv mangler man dog flere konkrete tiltag fra de tre parter.


Premium
Derfor har TDC udpeget ny topchef for Nuuday
Den nye topchef for Nuuday, har adskillige vellykkede transformationer i bagagen, lyder det fra TDC's ledelse som begrundelse for direktørskiftet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.