Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Atea sikrer sig kæmpe it-aftale med Tryg til 400 millioner kroner

Den danske forsikringskæmpe Tryg har indgået en it-aftale med Atea på 400 millioner kroner. Atea skal blandt andet levere digitale arbejdspladser til forsikringsselskabet.

Atea har fået en it-leverance fra den danske forsikringsgigant Tryg på 400 millioner.

Aftalen løber over de kommende fem år, og her skal Atea blandt andet levere digitale hjemmearbejdspladser for de mange millioner.

Det skriver nyhedsbureauet Ritzau ifølge en række medier.

Atea skal dermed være med til at sikrer, at Tryg er rustet til et mere moderne arbejdsmarked, der er mere fleksibelt og giver mulighed for i højere grad at arbejde hjemmefra.

Derfor dækker kontrakten over hardware, som medarbejderne skal benytte samt servicering samt support af nye mødefaciliteter, der understøtter den nye måde at arbejde på.

"Det seneste år har vi fået vished for, at vores forretning sagtens kan fungere, selv om medarbejderne i vidt omfang arbejder hjemmefra. Nu sætter vi yderligere tryk på digitaliseringen, fordi vi gerne vil integrere teknologi så meget som muligt, når det giver mening for medarbejderne. Det er et meget vigtigt område for virksomhedens fremtid," siger Trygs koncerndirektør Lars Bonde ifølge Ritzau.

Tryg er Danmarks største forsikringsselskab har godt 5000 medarbejdere fordelt mellem Danmark, Norge og Sverige.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere