Artikel top billede

(Foto: Pr-foto)

Norlys rykker ind på nyt forretningsområde: Skal opsætte 300.000 ladestandere

Fiberkæmpen Norlys bevæger sig ind på markedet for infrastrukturen bag el-biler i Danmark. Koncernen vil i løbet af de kommende år opsætte 300.000 ladestandere i hele landet.

Fiber- og energikoncernen Norlys tager hul på et helt nyt forretningsområde i løbet af de kommende år.

Selskabet vil nemlig opsætte hele 300.000 ladestandere i hele landet frem til 2030, fortæller direktør Mads Brøgger.

Det skriver Børsen.

“Vi har fulgt markedet længe, og for os har det været et spørgsmål om den rigtige timing for, hvornår vi skulle gå ind og lave et stort markedssats. Danskerne vælger i højere grad elbilerne til, og en række af rammevilkårene for at kunne drive en kommerciel og lønsom forretning er på plads,” siger Mads Brøgger til avisen.

Forretningsområdet kommer til at få navnet 'e-Mobility.' Målet er at blive førende i Danmark på ladestandere.

Norlys skal opsætte de mange tusinde ladestandere i private hjem, hos virksomheder og i det offentlige rum, forklarer direktøren.

Norlys er kun få år gammel og opstod i en fusion mellem de to tidligere energiselskaber Eniig og SE. Koncernen har i dag 2.500 medarbejdere med hovedsæde i Silkeborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere