Artikel top billede

Rusland åbner for samarbejde med USA mod cyber-angreb

Den russiske sikkerhedstjeneste, FSB, melder, at Rusland er klar til at samarbejde med USA mod cyber-kriminelle.

Rusland vil samarbejde med USA om at lokalisere cyber-kriminelle.

Sådan lyder det fra lederen af den russiske sikkerhedstjeneste ​​FSB, Alexander Bortnikov, en uge efter at landenes ledere var enige om at intensivere samarbejdet inden for visse områder.

Det skriver Reuters.

Den rusiske sikkerhedstjeneste vil ifølge Alexander Bortnikov følge op på de aftaler, der blev indgået mellem præsident Vladimir Putin og præsident Joe Biden på cyber-området.

På mødet mellem de to præsidenter gjorde Biden det blandt andet klart, at særligt kritisk infrastruktur bør være "off-limits" at ramme med cyber-angreb.

USA og eksperter har i flere tilfælde anklaget hackerangreb for enten at være direkte koblet til russiske myndigheder eller fra russisk territorie.

Rusland eller Putin har aldrig vedkendt sig nogen af de talrige beskyldninger om russisk indblanding i cyber-angreb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere