Artikel top billede

Apple kan være på vej med kæmpe iPad

Større iPads kan være på vej, forlyder det fra et amerikansk medie. Ifølge mediet eksperimenterer Apple i øjeblikket med skærmstørrelser, der er større end de nuværende 12,9 tommer.

Da Steve Jobs lancerede den første iPad i 2010, havde den en skærm på 9,7 tommer.

I dag er den største iPad udstyret med et skærmareal på intet mindre end 12,9 tommer, og ifølge amerikanske Bloomberg kan en endnu større iPad være på vej.

Mediet skriver således, at Apple i øjeblikket eksperimenterer med nye og endnu større skærme til iPad Pro. De nye størrre skærmarealer vil formodentligt appellere til folk, som i dag anvender en Macbook Pro med en skærm på 16-tommer.

Hvis eksperimenterne munder ud i en ny kæmpe iPad, skal vi dog ikke forvente, at den kommer på markedet lige med det samme, skriver Bloomberg.

Ifølge det amerikanske medie planlægger Apple i første omgang at lancere en iPad Pro med et nyt design, men i de nuværende skærmstørrelser, i 2022.

Læs også: Power-play fra Apple: Derfor er den nye iPad Pro så vild
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere