Artikel top billede

Telenor vil væk fra aggressiv fokus på priser - satser på nye forretningsområder

Danmarks næststørste teleselskab, Telenor, vil væk fra telebranchens konstante priskrig og vil i stedet satse på nye forretningsområder og fornyelse.

Telenor vil med direktør Lars Thomsen i spidsen væk fra telebranchens evindelige priskrige og istedet satse på at udvikle nye forretningsområder omkring teleforretningen.

Lars Thomsen kalder til Børsen tilgangen for en ‘udfordrer-strategi,’ hvor selskabet vil udfordre både konkurrenterne og sig selv.

Telenor kalder planen for ‘Reimagine,’ og den indebærer satsninger på it-sikkerhed, IoT, bredbånd og andre løsninger og services, der lægger sig rundt om selve teleforretningen.

“Min opgave er at forny og fremtidssikre Telenor Danmark. Jeg tror på, at om tre, fem eller ti år så vil Telenor stadig sætte master op, købe spektrum, sælge mobilabonnementer og mobiltelefoner og servicere kunder. Men måden, vi gør det på, vil være fundamentalt anderledes,” siger Lars Thomsen til avisen.

Telenor har omkring 1,7 millioner mobilkunder i Danmark og havde i fjor solid vækst på omsætningen, som landede på 3,9 milliarder kroner. Det svarer til en stigning på 8,3 procent i forhold til året før.
Premium
Microsoft lukker efter få dage for gratis Windows 365 efter enorm interesse
Efterspørgslen på at prøve Windows 365 har været så stor, at Microsoft har været nødsaget til at sætte pause på prøvemodel på grund af kapacitet, lyder det fra Microsoft.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.