Artikel top billede

IT Relation opsluger Itadel: Fusion godkendt

Fusionen mellem IT Relation og Itadel er nu officielt gennemført efter, at den endelige slutaftale blev underskrevet 30. juni.

IT Relations opkøb af Itadel er nu endegyldigt effektueret.

Det sker efter, at den endelige aftale er faldet på plads, den såkaldt closing af aftalen, som skete 30. juni.

Det oplyser Itadel.

Allerede 8. juni godkendte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fusionen af de to selskaber.

Af styrelsens godkendelse fremgår det, at der er tale om en fusion, hvor den samlede markedsandel er mindre end 15 procent for alle de fusionsparter, der opererer på det samme produktmarked og geografiske marked.

Italdel flytter nu over på IT Relations cvr-nummer - et første skridt på vej mod, at selskaberne skal blive til en samlet virksomhed, lyder det fra Itadel.

I begyndelsen af juni skiftede ITR Group, der ejer IT Relation, Itadel og seks andre it-virksomheder, navn til ITM8.

Allerede 18. maj i år kunne Computerworld fortælle, at IT Relation opkøbte Itadel fra kapitalfonden Maj Invest.

Ifølge Computerworlds oplysninger fandt salget af Itadel sted efter, at Maj Invest gennem mere end et halvt år havde forsøgt at sælge Itadel, som kapitalfonden købte i 2017. Dengang hed selskabet TDC Hosting.

Købet af Itadel er den blot seneste i rækken for fremadstormende IT Relation, der har været særdeles aktiv på det danske marked.

I begyndelsen af maj meddelte selskabet bag IT Relation, ITR Group, nemlig, at selskabet havde købt outsourcing-leverandøren Progressive med knap 100 medarbejdere.

Tidligere har selskabet opkøbt Improsec, Emineo og Copenhagen Software.

ITM8's direktør, Henrik Kastbjerg, har tidligere meddelt, at IT Relations ambition er at øge medarbejderstaben med 50 procent i 2021.

Læs hele historien om Itadel her:Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.