Artikel top billede

Elgigantens online-salg bragede frem under corona: Voksede med 70 procent

Onlinesalget boomer hos Elgiganten, der forventer, at trenden med mere nethandel vil forsætte, og blandt andet derfor planlægger selskabet at lancere en ny webshop senere på året.

Elektronikforretningen Elgiganten har gennem det seneste år oplevet en markant vækst i nethandlen.

Ifølge erhvervsmediet Børsen steg Elgigantens online-salg med cirka 70 procent i det seneste corona-ramte år, og det er selskabets forventningen, at onlinesalget vil fortsætte med at vokse på den anden side af corona.

“Når vi kigger uden for Danmark, er der i dag typisk plads til én stor pure player, altså en Amazon-type, og én stor retailer, som byder på både det fysiske og det digitale. Så den ledende position, vi har i dag, fortsætter vi sådan set bare med at udbygge,” siger Peder Stedal, der er administrerende direktør for Elgiganten i Danmark til Børsen.

I det kommende år vil Elgiganten derfor lancere en ny webshop, hvor der vil være særlig fokus på erhvervsslag.

Derudover oplyser Peder Stedal til Børsen, at selskabet i øjeblikket er i gang med at afslutte en større opgradering af sit it-system.

Elgiganten kom ud regnskabet 2020/2021 et overskud efter på 101 millioner kroner og en omsætning, der er vokset med 775 millioner kroner til 7,1 milliarder kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere