Artikel top billede

Microsoft udbetaler 10.000 kroner til alle sine medarbejdere i verden i corona-bonus

Alle Microsoft-ansatte i verden står til at modtage en kontant bonus på 1.500 dollar - knap 10.000 kroner - i særlig corona-bonus.

Microsoft gør som en særlig påskønnelse klar til at udbetale knap 10.000 kroner - 1.500 dollar - til samtlige sine medarbejdere i ‘corona-bonus.’

Pengene kommer til at falde kontant som en særlig anerkendelse til medarbejderne for den indsats, som de har leveret gennem corona-året 2020.

Ifølge The Verge meddeler Microsofts medarbejder-direktør [‘chief people officer,’ red], Kathleen Hogan, at samtlige Microsoft-medarbejdere i verden under corporate vice president-niveau vil modtage beløbet, hvis de har været ansat inden udgangen af marts i år.

Det gælder også deltids-ansatte og time-ansatte.

Ifølge Kathleen Hogan vil ansatte i de Microsoft-ejede selskaber LinkedIn, GitHub og ZeniMax ikke modtage den pågældende bonus.

I alt betyder det, at Microsoft står til at udbetale omkring 200 millioner dollar - knap 1,3 milliarder kroner - i engangs-bonus, i det Microsoft har godt 175.000 medarbejdere.

Det svarer omregnet til knap to dages indtjening for selskabet.

Facebook har fornylig også givet sine medarbejdere en bonus på 1.000 dollar, mens Amazon har givet sine frontline-medarbejdere en bonus på 300 dollar.

Microsoft har i Danmark omkring 450 medarbejdere, hvilket altså betyder, at selskabet i Danmark vil udbetale godt fire millioner kroner i corona-bonus til sine medarbejdere.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.