Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Microsoft udbetaler 10.000 kroner til alle sine medarbejdere i verden i corona-bonus

Alle Microsoft-ansatte i verden står til at modtage en kontant bonus på 1.500 dollar - knap 10.000 kroner - i særlig corona-bonus.

Microsoft gør som en særlig påskønnelse klar til at udbetale knap 10.000 kroner - 1.500 dollar - til samtlige sine medarbejdere i ‘corona-bonus.’

Pengene kommer til at falde kontant som en særlig anerkendelse til medarbejderne for den indsats, som de har leveret gennem corona-året 2020.

Ifølge The Verge meddeler Microsofts medarbejder-direktør [‘chief people officer,’ red], Kathleen Hogan, at samtlige Microsoft-medarbejdere i verden under corporate vice president-niveau vil modtage beløbet, hvis de har været ansat inden udgangen af marts i år.

Det gælder også deltids-ansatte og time-ansatte.

Ifølge Kathleen Hogan vil ansatte i de Microsoft-ejede selskaber LinkedIn, GitHub og ZeniMax ikke modtage den pågældende bonus.

I alt betyder det, at Microsoft står til at udbetale omkring 200 millioner dollar - knap 1,3 milliarder kroner - i engangs-bonus, i det Microsoft har godt 175.000 medarbejdere.

Det svarer omregnet til knap to dages indtjening for selskabet.

Facebook har fornylig også givet sine medarbejdere en bonus på 1.000 dollar, mens Amazon har givet sine frontline-medarbejdere en bonus på 300 dollar.

Microsoft har i Danmark omkring 450 medarbejdere, hvilket altså betyder, at selskabet i Danmark vil udbetale godt fire millioner kroner i corona-bonus til sine medarbejdere.