Artikel top billede

Udbringningskometen Wolt vil ikke længere nøjes med takeaway-mad - nu vil selskabet være et helt shoppingcenter i din lomme

Wolt vil være en platform til levering af alt mellem himmel og jord, lyder det fra selskabets topchef på det danske marked.

For den finske udbringsningskomet Wolt er det ikke længere nok at bringe takeway-mad ud til danskerne.

Ifølge det erhvervsmediet Finans planlægger Wolt at etablere sig om en platform til udbringning af alt mellem himmel og jord på maksimalt 30 minutter.

Planen er at Wolt skal være et shoppingcenter i lommen, lyder forklaringen fra Søren Svendsen, der er direktør for Wolt i Danmark.

”I dag kan du groft sagt bestille takeaway leveret nu, du kan bestille dagligvarer leveret til i morgen, og du kan bestille alt det andet til levering inden for et par dage. Jeg tror, de to sidste kategorier vil flytte sig væsentligt tættere på, så du inden for en time kan få leveret alt, hvad du har brug for,” siger han.

Blæser til krig mod Nemlig

Wolt har tidligere offentliggjort at selskabet senere på året vil lancere konceptet Wolt Supermarked, der blandt andet skal udfordre Nemlig.com.

Her vil Wolt selv etablere sine egne lagre med dagligvarer, som brugerne i Købnhavn vil kunne bestille til udbringning via selskabets app.

Ifølge Finans blev der i 2020 omsat for 2 milliard kroner via Wolts app på det danske marked. Det er en fordobling i forhold til året før.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere