Artikel top billede

Udbringningskometen Wolt vil ikke længere nøjes med takeaway-mad - nu vil selskabet være et helt shoppingcenter i din lomme

Wolt vil være en platform til levering af alt mellem himmel og jord, lyder det fra selskabets topchef på det danske marked.

For den finske udbringsningskomet Wolt er det ikke længere nok at bringe takeway-mad ud til danskerne.

Ifølge det erhvervsmediet Finans planlægger Wolt at etablere sig om en platform til udbringning af alt mellem himmel og jord på maksimalt 30 minutter.

Planen er at Wolt skal være et shoppingcenter i lommen, lyder forklaringen fra Søren Svendsen, der er direktør for Wolt i Danmark.

”I dag kan du groft sagt bestille takeaway leveret nu, du kan bestille dagligvarer leveret til i morgen, og du kan bestille alt det andet til levering inden for et par dage. Jeg tror, de to sidste kategorier vil flytte sig væsentligt tættere på, så du inden for en time kan få leveret alt, hvad du har brug for,” siger han.

Blæser til krig mod Nemlig

Wolt har tidligere offentliggjort at selskabet senere på året vil lancere konceptet Wolt Supermarked, der blandt andet skal udfordre Nemlig.com.

Her vil Wolt selv etablere sine egne lagre med dagligvarer, som brugerne i Købnhavn vil kunne bestille til udbringning via selskabets app.

Ifølge Finans blev der i 2020 omsat for 2 milliard kroner via Wolts app på det danske marked. Det er en fordobling i forhold til året før.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere